Liss-Gøril Knedal (47, til venstre) og Monica Knedal (43) var strålende fornøyd med oppmøtet da de åpnet den nye butikken fredag ettermiddag - LM Interiør Design. Foto: Morten Moe

Åpnet ny interiørbutikk

Skrevet av Morten Moe
11.10.2019 14:50 - OPPDATERT 12.10.2019 16:59

LM Interiør Design heter byens nyeste tilskudd innen handelsnæringen.

Etter 13 års drift solgte Anne Kristoffersen butikken "Arntines" i Sentrumsgården. De to nye eierne av butikken er Liss Gøril Knedal og Monica Knedal, opprinnelig fra Bø i Vesterålen. Liss har imidlertid bodd i Svolvær i en årrekke. Det er  søstre med en lidenskap for interiør som har overtatt butikken, og som i går hadde sin første dag bak disken i butikken.

LUFT OG LYS
Om noen hadde trodd at de skulle videreføre den butikken Anne Kristoffersen ga fra seg, så vil de bli skuffet. Butikken er nå mer åpen, og har masse luft og lys som gjør den enkel å handle i. God oversikt og ryddig, og med et noe annet vareutvalg. Her er det plass til mer når søstrene får "satt" butikken.
Og til åpningen strømmet det på med (for det meste) kvinner i alle aldre. Det eneste skåret i gleden var at dataproblemer satte en stopper for betaling av varene da vi var der.
– Er det ikke typisk, sier Liss-Gøril, og stryker seg over pannen. Det som fungerte så bra til langt utpå torsdagsnatta, virker selvsagt ikke på generalprøven. Dermed er det hektisk aktivitet bak disken, men ikke med salg som de nok hadde håpet på.

– KJEMPEFORNØYD
– Men vi er kjempefornøyd med at så mange har møtt opp på åpningsdagen. Responsen er mye bedre nn forventet, sier hun, før en travel kunde kommer for å spørre om prisen på et hjørnebord. Da må bare lokalavisa vente - business first!

Men etter hvert har alle fått svar, og da fortsetter vi.
– Dere planla nettbutikk, blir det noe av med det første?
– Nja... Nå skal vi få på plass butikken her først, så får vi se når og om vi skal starte opp på nett. Det har ikke prioritet nå, sier Liss-Gøril med et smil.

Foto: Morten Moe

Foto: Morten Moe

Foto: Morten Moe

Foto: Morten Moe

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.