− Alle er velkommen!

Skrevet av Trine Sivertsen
01.10.2019 14:00 - OPPDATERT 01.10.2019 21:02

For 11. gang arrangeres Liv Laga-festivalen av Den norske kirke i Vågan. Det er fremdeles mulig å melde seg på aktiviteter i høstferien, og de presiserer at alle er velkommen.

Festivalen har blitt en viktig kirkelig tradisjon i Vågan, og hvert år har kirken og skolen blitt fylt opp med nærmere 100 4.-7.-klassinger.

Festivalen pågår fra 7. til 10. oktober, hvorav det på torsdags ettermiddag kl 17 arrangeres felles gudstjeneste i Svolvær Kirke hvor barna får vise fram hva de har gjort i høstferien.

FORTSATT MULIG Å MELDE SEG PÅ
Deltakerne melder seg på aktiviteter, som går over to dager, med start klokken 10 på morgenen til klokken 15. Man er med på én aktivitet mandag og tirsdag, og en annen aktivitet onsdag og torsdag. I år kan man melde seg på blant annet lego, idrett, foto, dans og snekring.

− Vi har fremdeles ledige plasser, så det er fortsatt mulig å melde seg på, forteller Lill Jentoftsen. 

Jentoftsen presiserer at festivalen er åpen for alle barn, uavhengig av om man er medlem av kirken eller ikke. Jentoftsen mener dette er et fint arrangement å delta på, særlig da ikke alle kommer seg på ferie eller på hytta denne uka.

− Vi arrangerer det jo i høstferien og har det åpent for alle. Vi tar hensyn til alle, og selv om vi har bibelfortellinger, har vi fint hatt deltakere fra andre trossamfunn med tidligere med stor suksess, sier hun.

TAKKNEMLIGE FOR FRIVILLIGE
Festivalen arrangeres av både ansatte, frivillige, og noen innleide aktører.

− Folk stiller opp år etter år, og det er vi evig takknemlige for, sier Jentoftsen.

Vanligvis har festivalen blitt arrangert i Kabelvåg, men på grunn av ombygging arrangeres den i år i Svolvær.

− Slik blir det også i årene fremover, men vi har troen på at det blir like fint, forteller Jentoftsen.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.