Anna Kajander spiller på Trevarefabrikken.

Anna Kajander spiller sin første live-konsert etter albumslippet

Skrevet av Johan Tangen
18.06.2020 20:00 - OPPDATERT 19.06.2020 13:02

Onsdag inntar Anna Kajander Trevarefabrikken. Det blir hennes første live-konsert etter koronautbruddet.

Trevarefabrikken er vertskap når Anna Kajander spiller sin første live-konsert på lang tid. Med seg har hun Øyvind Gjerløw på bass.

– De siste månedene har vært litt rare. Jeg har ikke hatt en hverdag på samme måte jeg er vant til. Alle planene om turné og det som skulle være den ordentlige jobben etter albumslipp, måtte avlyses. Det var ikke mulig å utføre og det var litt trist, forteller Anna Kajander.

Onsdagens konsert blir den første offisielle konserten etter albumet hennes som ble sluppet 7. februar i år.

GLEDER SEG
Tidligere har Anna Kajander spilt digitale konserter, som har blitt strømmet direkte over internett. Det å spille foran publikum er noe helt annet.

– Jeg gleder meg skikkelig til å spille konsert igjen. Det er veldig rart når man ikke har publikum å kommunisere med. Man vet ikke om man gjør en ok jobb eller ikke. Det føles veldig rart.

Aller helst vil Anna ha med seg hele bandet på scenen. Men koronarestriksjonene gjør at det ikke lar seg gjøre. I stedet har hun kun med seg Øyvind Gjerløw på bass.

– Det blir en nedstrippa konsert med litt færre folk enn vanlig. I utgangspunktet er det en solokonsert, men jeg har med meg en på bass. Aller helst ville jeg hatt med hele bandet og gjøre det stort, men det går ikke.

Det var planlagt en hel turné i forbindelse med albumslippet i februar, i tillegg til en del jobber i sommer. Alt sammen gikk i vasken. I stedet blir det noen konserter mot høsten. Men nå gleder Anna Kajander seg til å spille på Trevarefabrikken.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.