Fra trevarefest 2019. Foto: Trine Sivertsen

Avlyser Summer of Love

Skrevet av Johan Tangen
11.05.2020 18:00 - OPPDATERT 12.05.2020 11:02

Trevarefabrikken ser seg nødt til å avlyse årets "Summer of Love" på grunn av koronasituasjonen.

Festivalen skulle egentlig starte 3. juli og vare til 5. juli, men har nå måttet avlyse.

– Vi hadde signert en del artister og lagt opp den grove planen. Programmet skulle slippes i slutten av mai, sammen med et ordinære kulturprogrammet på fabrikken som går sommeren gjennom. Men på grunn av korona skjer ikke det. Vi håper nå at vi kan slippe det generelle kulturprogrammet for sommeren i starten av juni, forteller Martin Hjelle.

VANSKELIG Å GJENNOMFØRE
På grunn av restriksjonene fra myndighetene er det vanskelig å arrangere en sånn festival som trekker mange folk.

– Nå har de satt en tentativ grense på maks 200 personer fra og med 15. juni, så fremt at man klarer å overholde smittevernbestemmelsene. Slik Summer of Love var lagt opp i år, var det dessverre ikke mulig å gjennomføre med de restriksjonene, sier han og legger til.

– Det generelle kulturprogrammet på fabrikken som går sommeren gjennom, håper vi at vil la seg gjennomføre i tråd med smittevernbestemmelsene, og det er det vi planlegger for nå

VIL FÅ TIL NOE ANNET
Selv om koronaviruset gjør at mange arrangementer må avlyses, har Travarefabrikken lyst til å arrangere noe annet den aktuelle helgen.

– Vi har lyst til å gjøre noe den helgen. Vi sitter nå og planlegger hva dette skal være. Noe musikk blir det i hvert fall, men det blir ikke samme format som i fjor.

Nå håper Trevarefabrikken, som alle andre, at de kommer seg gjennom denne situasjonen.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.