Foto: Trond Hansen

Bel Chorus kommer til Kabelvåg

Skrevet av Johan Tangen
28.11.2019 13:00 - OPPDATERT 03.12.2019 12:15

Lørdag kommer mannskoret Bel Chorus helt fra Harstad til Kabelvåg for å fremføre et utdrag av julekonserten "Stille Natt".

Bel Chorus starter i disse dager en turné i Harstad og Vesterålen med julekonserten "Stille Natt". På lørdag tar dem turen innom Kabelvåg og Lofotkatedralen for å fremføre et utdrag.

– Vi byr på en unik stemning. Det er for eksempel ikke lov å applaudere mellom numrene, fordi det skal være en rolig og koselig stemning. Det kommer til å være alt fra a capella til musikalske innslag med piano og trompet, forteller leder Kenneth Leiknes.

INTERNASJONALT ANERKJENT
Konserten vil inneholde mye variert musikk. Det vil være klassiske julesanger, fremført med en egen vri av et anerkjent mannskor. Bel Chorus ble etablert i 2000 i Harstad. De siste årene har de ekspandert og er nå 26 menn, hvor nesen alle er med på turen til Kabelvåg.

– Vi har konkurrert i utlandet de siste årene. Vi vant blant annet en mannskorkonkurranse i Riga. Så vi er på et internasjonalt nivå, forteller Leiknes.

Konserten er altså gratis og perfekt for deg vil få med deg en fin julekonsert.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.