Bil i Nord satser i Mosjøen

Skrevet av Mari Rokkan
24.10.2018 18:00 - OPPDATERT 25.10.2018 16:09

– Strategisk viktig for oss, sier Thor Drechsler.

Eiendomsselskapet i Bil i Nord Gruppen, E i Nord AS, har kjøpt eiendommen Nyrudveien 3 i Mosjøen fra Coop. Deler av næringsbygget huser Bil i Nord, men det er også ledige arealer som kan huse handelsvirksomhet eller kontor, melder selskapet i en pressemelding.

Tomten er på 12 mål og bygget er på cirka 1800 m2. Eiendommen ligger sentralt i nærheten av E6 og innkjøringen til Mosjøen sentrum.

– E i Nord har en offensiv strategi for å øke porteføljen av næring- og utviklingseiendommer i Nord-Norge. Dette kjøpet er et ledd i denne strategien.Kjøpet av Nyrudveien 3 er strategisk viktig for oss, og vi ser frem til å overta bygget hvor vi tidligere har vært leietager, sier Thor Drechsler, eier av E i Nord, i pressemeldingen.


STORE MULIGHETER

Drechsler har det siste året kjøpt flere eiendommer i Nord-Norge og har også gjennom Bil i Nord kjøpt Jakhelln Bil med virksomhet i Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

– Vi tok muligheten til å kjøpe bygget hvor vi har vært leietager i mange år når dette ble vurdert solgt av Coop. Tomten er stor med gode muligheter for utvidelse samtidig er bygget funksjonelt og har mange alternative bruksområder. Mosjøen er en spennende by hvor vi har virksomhet med en imponerende utvikling, sier eiendomssjef Tommy Wårheim Seim.


E i Nord er en av Nord-Norges største eiendomsselskaper. Gruppen har mer enn 60 leietakere fordelt på 25 bygg og i cirka 45.000 kvadratmeter næringseiendom. 

Ei Nord har hovedkontor i Svolvær og eies av 100% av Thor Drechsler.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.