Foto: Trine Sivertsen

Billettsalget starter i dag!

Skrevet av Trine Sivertsen
01.11.2019 08:00 - OPPDATERT 01.11.2019 16:02

24. og 25. juli er datoene for ÅrsteinØya 2020. Selv på et stramt budsjett jobbes det med å få et bredt spekter av store og små artister på lineupen.

I sommer kolliderte ÅrsteinØya med Molladagan, noe som førte til at man ikke kunne rekke over begge arrangementene. Dette har arrangørene løst for neste sommer.

− Vi har flyttet datoen to uker bak i håp om å ikke kræsje med flere andre
arrangementer i nærheten. Noe blir det sikkert, men vi håper datoen passer
for flest mulig, sier markedsansvalig Linda Martinsen i en pressemelding.

I sommer stod blant annet Lyse Netter, Hekla Stålstrenga, Angelina Jordan og Elg Band på scenen på den idylliske øya.

− Jobben med å booke artister er allerede begynt og vi har mottatt masse gode tips for hvem publikum vil ha med. Her har vi jo dessverre et ganske stramt budsjett så det begrenser seg jo litt, men vi jobber på for å få et bredt spekter av store og små artister som passer inn til konseptet vårt, forteller Martinsen.

ÅrsteinØya tuftes på uendelige dugnadstimer fra lokalbefolkning og øvrige frivillige, og har i løpet av årene fått gode fasiliteter rundt festivalen, med både campingplass, toaletter og dusjer. De er også opptatt av å ha en familievennlig profil, slik at hele familien kan være på festivalen.

− Det er bare å holde av i kalenderen, og krysse fingrene for at værgudene er med oss. Årets festival var en stor suksess, og vi satser på det samme til neste
år, avslutter Martinsen.

24. og 25. juli er datoene for ÅrsteinØya 2020.
Billettsalget starter i dag, fredag 1.november klokken 20.00!

Les også: For et sted, for et publikum, og for noen arrangører. ÅrsteinØya var virkelig er fantastisk festivalopplevelse.