Ida Larmo kommer til strømmestudio på fredag. Foto: Lars-Martin Hunstad

Bokprat fra strømmestudio

Skrevet av Johan Tangen
21.05.2020 13:00 - OPPDATERT 22.05.2020 07:02

Fredag kliner Lofoten Kulturhus til med nok et strømmestudio. Denne gangen skal det handle om bøker.

Direkte fra Lofoten Kulturhus på fredag vil du kunne se Ole P. Refsahl slå av en prat med illustratør Ida Larmo om hennes bøker og illustrasjoner.

– Vi gjør det ganske enkelt. Vi setter oss i hver vår stol og legger hennes bøker på bordet, så starter vi der. Så går vi gjennom hennes liv og levne og historien og hvordan man ender opp som serieskaper. Det er mange ting man kan ta tak i, i en sånn samtale, sier Ole P. Refsahl.

Ida Larmo er spent på hvordan det blir.

– Jeg skal prate om bøker jeg har laget, skrevet og tegnet. Vi kommer til å ha det artig, det er jeg sikker på. Så får jeg håpe vi klarer å gå folk nysgjerrig, sier hun.

UVANT FORMAT
Dette er første gang for begge to å gjøre et sånt type opplegg gjennom en strømmetjeneste.

– Jeg har opp gjennom årene hatt en del bokbad, bokprat og den type ting, men dette er første gang det går ut gjennom en strømmetjeneste, så det er et nytt beite for meg. Den eneste forskjellen er at det er foran et kamera. Vi må planlegge litt mer for øyet, forteller Refsahl.

Ole P. Refsahl skal slå av en prat med Ida Larmo fra strømmestudio på fredag. Foto: Morten Moe

– Hvis folk er interessert i å høre på det, så kan de sitte hvor som helst å se på dette. For eksempel tre fra Oslo, to fra Trondheim, mamma og pappa kan se. Jeg har gjort det med publikum i salen, forteller Ida Larmo og legger til:

– Hvis jeg skulle sittet der alene hadde jeg ikke gjort det. Det å sitte sammen med noen og ha en samtale, da blir det en annen flyt. Det er noe med å spille på hverandre.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.