Børning 3 - større, morsommere og raskere

Skrevet av Morten Moe
15.10.2020 18:00 - OPPDATERT 16.10.2020 07:01

UKENS KINOFILMER: Fredag:
Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret

Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling.
Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han? Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel – det være seg med sultne isbjørner, ekstreme lakrisbåter, aggressive kjeruber og utgått årgangstran. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein...

Premiere: 2020-09-25
Varighet: 1t 15min
Sjanger: Barnefilm, Animasjon, Familiefilm, Norsk
Aldersgrense: Tillatt for alle
Originalspråk: Norsk
Regissør: Rune Spaans, Gunhild Enger

Fredag, søndag og onsdag:
Børning 3

Børning 3 er oppfølgeren til de suksessfulle bilracingfilmene Børning og Børning 2.
Børning 3 blir større, morsommere og raskere - og denne gangen vil den ta oss hele veien fra Trollstigen i Norge til Tyskland, og havne på den legendariske racingbanen Nürburgring, en av de lengste og mest utfordrende i verden. Børning 3 er en actionkomedie der billøp og moro er nøkkelingrediensene. I tillegg til å møte kjente fjes fra de forrige filmene, vil vi også bli introdusert for kjente navn fra Sverige og Tyskland.

Originaltittel: Børning 3
Premiere: 2020-10-14
Varighet: 1t 39min
Sjanger: Action, Komedie
Aldersgrense: 6 år
Originalspråk: Norsk
Regissør: Hallvard Bræin

 

Søndag:
Trolls Verdensturné

Verdens mest sjarmerende småtroll rocker videre!
De musikkglade rollene Poppy og Kvist finner ut at de tilhører en av seks ulike trollstammer spredt over seks land. Hvert av landene har sin egen musikkstil; pop, funk, klassisk, techno, countrymusikk og rock. Når kongen og dronningen av rockelandet legger skumle planer om herredømme over alle trollrikene, må Poppy og Kvist forsøke å forene resten av landene i en felles, harmonisk front. Gjør deg klar for en fargesprakende animasjonsopplevelse full av herlig musikk i denne oppfølgeren til den superpopulære første Trolls-filmen.

Originaltittel: Trolls World Tour
Premiere: 2020-10-02
Varighet: 1t 30min
Sjanger: Animasjon, Familiefilm
Aldersgrense: A
Originalspråk: Norsk
Regissør: Walt Dohrn, David P. Smith

Mandag:
Antebellum

Fra produsenten av de anerkjente filmene "Get Out" og "Us".
Den suksessrike forfatteren Veronica Henley (Janelle Monáe) blir fanget i en grusom virkelighet og må raskt avsløre det kompliserte og innviklede mysteriet før det er for sent.

Originaltittel: Antebellum
Premiere: 2020-10-09
Varighet: 1t 46min
Sjanger: Thriller
Aldersgrense: 15 år
Originalspråk: Engelsk
Regissør: Gerard Bush, Christopher Renz

Tirsdag:
The High Note

Fra skaperne av Bridget Jones Dagbok og Late Night, kommer et nytt drama med Dakota Johnson i hovedrollen.
Maggie (Johnson) har vært personlig assistent for superstjernen Grace Davis (Tracee Ellis Ross) i mange år. Mellom kafferunder og personlige ærender, forsøker Maggie å få realisert sin store drøm om å selv bli produsent. Når Grace står ved en skillevei, og spørsmålet om å fornye det musikalske repertoaret dukker opp, ser Maggie sitt snitt til å prøve å jobbe med den anerkjente divaen. Samtidig må Grace ta et skjebnesvangert valg: skal hun spille trygt, eller lytte til hjertet? Ice Cube, Eddie Izzard og Diplo er blant kjente fjes fra musikkens verden som dukker opp i The High Note.

Originaltittel: The High Note
Premiere: 2020-10-09
Varighet: 1t 53min
Sjanger: Musikk
Aldersgrense: ALLE
Originalspråk: Engelsk
Regissør: Nisha Ganatra