Lofoten kulturhus lover mye kropp i 2019

Skrevet av Karianne Steen
05.11.2018 13:50 - OPPDATERT 18.11.2018 09:28

«Jenter – gjør dere klare til årets heftigste show!» er dagens melding fra Lofoten kulturhus. De verdensberømte mannlige danserne fra Chippendales kommer til Lofoten i mai til neste år.

I en pressemelding fra Lofoten kulturhus mer enn antydes det at det er grunn til å bli gira når Chippendales kommer fra Las Vegas til Lofoten under sin verdensturné i 2019.

«De verdensberømte mannlige danserne kommer til å sette byen i flammer. La de sexy gutta på scenen gi deg et forrykende musikalsk show med sang, dans og mye kropp. De leverer et show som er morsomt og med høy party-faktor. Dette er kvelden hvor jentene kan slippe seg løs og ha det gøy», sies det i pressemeldingen fra kulturhuset.

120 MINUTTER MED MORO
Musikalsk skal det ifølge arrangøren være noe for enhver smak – alt fra listetopper til country & western, og til sexy, rolig musikk gjennom et 120 minutters show med energi og underholdning, og «en opplevelse som du ikke har sett maken til».

Hvorfor invitasjonen fra Lofoten kulturhus først og fremst er rettet mot det kvinnelige publikummet, lar Våganavisa det være opp til våre lesere å spekulere i. Lofotens kvinner oppfordres i hvert fall til å «finne frem festkjolen og de høyhælte skoene, og la mannen stelle hjemme mens de unner seg en kveld med et titalls sexy menn».

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.