Foto: Trine Sivertsen

Dato for Høllafæst bestemt!

Skrevet av Trine Sivertsen
31.10.2019 19:00 - OPPDATERT 01.11.2019 11:02

Høllafæst 2020 går av stabelen 22.-23. juli. Informasjon om billettsalg og nyheter om artister starter fra midten av november.

2020 blir tredje året festivalen under fiskehjellene på Svinøya går av stabelen. God stemning både på festivalområdet og campen preget todagers-festivalen i sommer, hvor man hadde artister som Moddi, Kjartan Lauritzen, Matoma og Lemaitre.

Til glede for øvrig lokalt næringsliv merker man pågangen på kaféer og restauranter som fylles opp med sultne og tørste festivaldeltakere på formiddagene, samtidig som festivalen kommer ut fra selve bybildet på kveldene - sett bort fra musikken som siver inn i gatene i nattetimene.

I 2019 var det 1200 mennesker til sammen på festivalen, og det er klart at Høllafæst har bygget et solid grunnlag, og er kommet for å bli.

Festivalsjef Petter Erlbeck og styreleder Andreas Thorvardarson i forkant av Høllafæst 2019. Foto: Trine Sivertsen

JOBBER MED AKTUELLE ARTISTER
De melder at informasjon om billettsalg kommer i midten av november, men vil ikke røpe for mye.

− Vi legger ikke ut alle billettene med én gang, men det er mulig å sikre seg billetter før jul. I forbindelse med billettslipp kommer vi også med noen artistnyheter, forteller festivalsjef Petter Erlbeck.

I fjor uttalte de at visjonen for festivalen har vært tydelig hele tiden, og de ønsker å ha populærmusikk på scenen. Derfor følger de med på hvem som er i vinden, og føler de treffer godt på bookingen. 

− Vi jobber med avtaler med aktuelle artister som slår bredt ned blant publikum, sier Erlbeck.