Foto: Evelyn Pecori

Dette kan du finne på i høstferien

UNGiVÅGAN har lagt ut sitt program for høstferien.

Skoleårets første ferie står for tur. Lurer du på hva du skal bruke tiden din på? Her er opplegget til UNGiVÅGAN, for ungdom som går fra 8. klasse til siste år på videregående.

STORE STJERNER PÅ FESTIVAL 
Du kan melde deg på for å bli med til Q-festivalen på Leknes, med gratis transport fra Vågan. Festivalen varer i én dag, og på plakaten i år står Merkd, som har sitt utspring i musikklinja på Sortland videregående skole, Sebastian Zalo som for sammen med flere unge artister ga tv-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i «De neste» på NRK1, bandet Hagle, og superstjerna Emma Steinbakken.

MØTESTED, SURFEKURS, GLASSPERLER OG KANOUR
Mandag er det utvidet åpningstid i Våganhallen. Møtested og idrettshall er åpen fra 14-22 med mye forskjellig aktivitet. På tirsdag kan du oppfylle surfedrømmen og melde deg på surfekurs på Unstad. Onsdag kjører Lofoten Glass glassperle-workshop og fengselet holder åpent for et feel-good heng med mange aktiviteter: Det blir fortsettelse av mosvegg-prosjektet til Våganhallen, åpen skateramp, musikk og heng i rettssalen og matlaging på kjøkkenet. Torsdag og fredag kan du melde deg på kanotur til Delpsmarka med overnatting.

Det er begrenset plass på noen av aktivitetene, og noen krever påmelding.

 

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.