Komedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten.

Dobbel premiere fredag

Skrevet av Morten Moe
10.09.2020 18:00 - OPPDATERT 11.09.2020 10:02

UKENS KINOFILMER: Fredag:
Alva og Regnbuedragen

To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla i det en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, da hun vet hvor de skal dra.
Dette blir starten på en spennende og farefull reise mot fjellet der regnbuedragene bor, med opplevelser som står i kø underveis. Noen får et ublidt møte med gamle kjente og noen får nye venner. De er likevel aldri alene. En ond trollmann er stadig på jakt etter dem, og feen de er sammen med er helt uten magi. Hvordan kan de stoppe trollmannen og hjelperne hans?

Originaltittel: Clara
Premiere: 2020-09-11
Varighet: 1t 27min
Sjanger: Barnefilm, Familie, Eventyr
Aldersgrense: Alle
Originalspråk: Norsk
Regissør: Oleksandr Klymenko

Fredag og mandag:
Dianas bryllupKomedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.
Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer. Liv og Terjes heisatur av et ekteskap blir observert fra sidelinja av Diana, helt fra hun er baby til hun flytter hjemmefra. Alt hun kan se er verdens verste foreldre som på ingen måte gjør så godt de kan. Når det så 30 år senere skal stå enda et bryllup, og det er Diana som skal gifte seg på et gods i Sverige, står nervene i høyspenn. Og verre skal det bli...

Originaltittel: Dianas bryllup
Premiere: 2020-09-11
Varighet: 1t 27min
Sjanger: Komedie
Aldersgrense: 12 år
Originalspråk: Norsk
Regissør: Charlotte Blom

Søndag:
Brannmann Sam - Klar for opptak

Når en tankbil med olje er ute av kontroll og kjører mot Pontypandy drar Brannmann Sam ut på et farlig oppdrag. Mandy og Sara filmer uttrykkingen og legger det ut på nettsiden deres, Pontypandy Planet Online – og klippet om Sams heroiske innsats går viralt. Don Sledgehammer, en stor Hollywood-regissør, ser klippet og vil at Sam skal være stjernen i den nye filmen sin. Uheldig nok for Sam, er med-skuespilleren Flex Dexter fast bestemt på å få kloa i hovedrollen som Sam har fått og han vil ikke stoppe før han får den.

Originaltittel: Fireman Sam - Set for Action
Premiere: 2020-08-14
Varighet: 1t 2min
Aldersgrense: A

Søndag og onsdag:
After We Collided

Klarer Tessa og den mystiske Hardin å håndtere følelsene for hverandre? Vil Hardin klare å vinne tilbake Tessas tillit? Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin er tilbake i hovedrollene i denne brennhete romantiske filmen.
After-filmene er basert på bok-serien av Anna Todd, som opprinnelig oppsto som en fanfiction om den tidligere One Direction-artisten Harry Styles.

Originaltittel: After We Collided
Premiere: 2020-09-11
Varighet: 1t 45min
Sjanger: Romantikk, Drama
Aldersgrense: 12 år
Originalspråk: Engelsk
Regissør: Roger Kumble

Tirsdag:
The New MutantsFive young mutants, just discovering their abilities while held in a secret facility against their will, fight to escape their past sins and save themselves.

Originaltittel: The New Mutants
Premiere: 2020-09-04
Varighet: 1t 33min
Sjanger: Action / Grøsser / Sci-Fi
Aldersgrense: 15 år
Originalspråk: Engelsk
Regissør: John Boone