Emil Andre Gudøy Pettersen fra Lofoten sammen med kjæresten Sofie Pedersen og hunden Ollie

Emil har flest stemmer halvveis

Skrevet av Pressemelding
02.07.2019 14:00 - OPPDATERT 02.07.2019 21:02

I fjor ble 2482 håndverkere nominert til Norges Hyggeligste Håndverker. Halvveis i kampanjen er det Emil Andre Gudøy Pettersen fra Laukvik som leder.

Halvveis i kampanjen i år er allerede 1 650 håndverkere fra alle landets fylker nominert til den gjeve tittelen.

Håndverkere fra hele Norge konkurrerer om å bli kåret til Norges Hyggeligste Håndverker 2019. Foreløpig er det Emil Andre Gudøy Pettersen fra Vågan kommune i Lofoten som ligger på topps med imponerende 10 800 stemmer.

SMIL OG GODT HUMØR
– For meg er en hyggelig håndverker en som møter opp på arbeidsplassen med et smil og godt humør som smitter over til andre, og at man er med andre slik du vil de skal være med deg. Det er flott å se at det går så bra i kampanjen, og jeg er heldig som har en engasjert heiagjeng med svigermor i spissen. Men det artigste er egentlig bare å se hvor mye fint folk sier om meg, sier Gudøy Pettersen.

Topp 10-listen over nominerte med flest stemmer:
1. Emil Andre Gudøy Pettersen, tømrer fra Vågan i Nordland. Jobber i Entre Entreprenør AS
2. Kasem Youssef, elektriker fra Holmlia i Oslo. Jobber i Trygg Elektro
3. Alexander Aasen, tømrer fra Arna i Hordaland. Jobber i Byggmester Aasen AS
4. Camilla Cox Barfot, rørlegger fra Fredrikstad i Østfold. Jobber i Kråkerøy Rør 
5. Espen Gaupås, elektriker fra Indre Arna i Hordaland. Jobber i Magnus M. Thunestvedt AS 
6. Frøya Skogerbø Kjellevold, rørlegger fra Arnatveit i Hordaland. Jobber i Hagenes AS  
7. Kais Ibdah, rørlegger fra Gran i Oppland. Jobber i Hadeland Rørservice AS
8. Tor Larsen, tømrer fra Vennesla i Vest-Agder. Jobber i Byggmester Tor Larsen
9. Charlotte M. Blindheim, rørlegger fra Arnatveit i Hordaland. Jobber i Chr. M. Vestrheim AS 
10. Erik Abelsen, tømrer fra Arnatveit Hordaland. Jobber i H. Hemre Byggfirma 
Hordaland på topp

Tidligere år har det vært flest nominerte fra Oslo og Østfold, men i år er det Hordaland som har flest nominerte. Hele 58 nominasjoner er kommet inn fra vestlandsfylket, og de nominerte har fått 18 074 stemmer.

Topp 5-liste over fylker:
Hordaland: 58 nominasjoner og 18 230 stemmer
Oslo: med 52 nominasjoner og 10 742 stemme
Vest-Agder: 52 nominasjoner og 3 762 stemmer
Trøndelag: 50 nominasjoner og 4 130 stemmer
Akershus: 40 nominasjoner og 2 361 stemmer

– Det er gøy å se at det er så mange nominerte fra Hordaland, spesielt at halvparten av topp 10-listen kommer fra lille Arna, som er en bydel i Bergen med rundt 13 000 innbyggere. Fjorårets vinner kommer jo også herfra, så det er tydelig at det både er mange hyggelige håndverkere i Arna og at det er et stort, lokalt engasjement, sier Christel Borge, administrerende direktør i mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter, Dipper, som er en initiativtakerne bak kampanjen.

DE GODE HISTORIENE
Kampanjen Norges Hyggeligste Håndverker er et felles initiativ på tvers av håndverkerbransjene for å skape stolthet og engasjement for yrkene. Det kåres vinnere i syv underkategorier: lærling, murer, maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger, samt en åpen kategori. Aller høyest henger selvsagt tittelen «Norges Hyggeligste Håndverker 2019» som går på tvers av alle kategoriene.

– Gjennom kampanjen kommer det morsomme og rørende historier om håndverkere som strekker seg litt lenger for at kundene skal bli fornøyde. Nominasjonene forteller om håndverkere som møter deg med et smil om det er småsnekring innendørs eller snekring utendørs i stiv kuling og regn, og som gjør jobben sin som om det var hjemme hos dem selv. Dette er kundeservice på aller høyeste nivå, sier Borge.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.