Fortsatt livstruende etter badeulykken i Kabelvåg

Skrevet av Morten Moe
08.06.2019 09:00 - OPPDATERT 08.06.2019 12:01

Alle berørte elever og deres foreldre er invitert til et informasjonsmøte på Kabelvåg ungdomsskole lørdag klokken 12 etter badeulykken fredag.

14-åringen som ble hentet opp av vannet etter badeulykken i Kabelvåg fredag, betegnes lørdag fortsatt som livstruende skadd.

– Tilstanden til gutten som var i ei badeulykke i Lofoten fredag ettermiddag, er uforandret lørdag morgen. Han behandles fortsatt for kritiske og livstruende skader på UNN Tromsø, opplyser Universitetssykehuset i Nord-Norge på Twitter lørdag.

Ulykken skjedde da gutten badet ved Madsvatnet i Kabelvåg sammen med to andre gutter fredag ettermiddag. Klokka 15.45 fikk politiet melding om at han ikke var kommet opp etter badingen, og at de to andre guttene hadde mistet ham av syne. Først en time senere ble gutten funnet og hentet opp av vannet.

Ambulansehelikopter, brannmannskaper og redningsdykkere bidro i søket etter gutten, og det ble utført livreddende førstehjelp av ambulansepersonell før gutten ble fløyet med luftambulansen til universitetssykehuset i Tromsø.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.