Foto: Trine Sivertsen

Forventer masse folk og god stemning!

Skrevet av Trine Sivertsen
13.08.2019 12:00 - OPPDATERT 14.08.2019 10:54

Steffi fra The Voice, Birri og Lyse Netter står for det kulturelle programmet under folkefesten på Svolvær Torg onsdag 14. august.

Onsdag braker det løs med folkefest på Svolvær Torg i forbindelse med Arctic Race of Norway og NM i triatlon. Etter presentasjon av deltakere og lag fra Arctic Race of Norway som skal sendes direkte på TV2 Sporten, blir det et kulturelt program med Steffi fra The Voice, Birri og Lyse Netter.

− Vi gleder oss til å komme hjem igjen og bidra til arrangementet. Slike arrangementer er viktige for regionen, og det er mange tilreisende, ikke bare deltakere, men apparatene rundt og familier som kommer hit, og utnytter seg av opplevelsestilbudene her. Det lager en stor verdiskapning, og vi er skikkelig glade for å kunne komme og bidra på vår måte, forteller Øystein Falch Alsos i Lyse Netter. Han forteller videre at de har med seg en del nytt materiale fra EPen deres som kommer senere i høst. De skal også spille på Pstereo i Trondheim førstkommende fredag, og tror folkefesten på hjemmebane på onsdag blir en god oppvarming til dette.

Øystein Falch Alsos forteller at Lyse Netter gleder seg til å bidra til folkefesten! Foto: Trine Sivertsen

Programmet for onsdagens fest på torget er som følger:
18:00 - Presentasjon av deltakere og lag fra Arctic Race of Norway
19:00 - Minikonsert med Steffi fra The Voice
19:30 - Minikonsert med Birri
20:15 - Minikonsert med Lyse Netter

Arrangementet er helt gratis og arrangøren forventer masse folk og god stemning. Det ryktes at det kommer sykkelentusiaster fra hele landsdelen for å overvære seansen, så her er det bare å bli med på folkefesten!

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.