Ordfører Frank Johnsen ønsker alle Våganværinger en riktig god helg i dette innspillet. Foto: Morten Moe

God helg fra Ordføreren!

Skrevet for Redaksjonen
20.03.2020 15:53 - OPPDATERT 20.03.2020 23:57

INNSPILL: Det skulle vært VM helg nå – det er det definivt ikke. Gatene er tomme, mange har stengt og alt går på lavbluss.

Mange kjenner på usikkerheten.

En ting er Korona smitten. Jeg håper de fleste av dere ikke er redde for den, den er overkommelig for de fleste, men for enkelte kan den få store konsekvenser. Det er disse vi nå gjør en dugnad for å beskytte.
En annen ting er at de råd og pålegg vi har gitt fører til avstand. Dette gir også utslag. Det er mange som slit med ensomhet og tunge tanker. Dette blir forsterket av mediabildet tegnet av riksmedia og en annerledes hverdag. Jeg skjønner at dette ikke er lett.

Oppfordringen fra meg er å ta kontakt – ikke fysisk, men ta en telefon, facetime, mail eller bare vink – få naboen til å føle seg vel!

Det tredje er næringslivet som i mange bransjer nå går helt på tomgang. Vi krysser fingre og håper dere kommer gjennom dette og at vi sammen møter en normalsituasjon snart.

Så vil jeg si takk
Takk til befolkning og næringsliv for rask respons på de tiltakene vi har gjennomført. Det dere har gjort,- og som rammer dere hardt, står det virkelig respekt av.

Takk til våre ansatte som står på for å få ett best mulig tilbud, med de restriksjona vi har blitt pålagt og den usikkerheten dere føler.

Takk til media, Våganavisa og Lofotposten, som på en utmerket måte har spredt våre budskap og samtidig hatt respekt for at vi har travle dager og ikke kan svare på alle spørsmål.

Vi har planer, gode planer, for å møte de utfordringene som står foran oss. Vi er klare og denne utfordringen skal vi klare sammen..

God helg!
Frank Johnsen
Ordfører