Madsvannet øverst i bildet. (Skjermdump fra Google maps)

14 år gammel gutt funnet i Madsvatnet

Skrevet av Morten Moe
07.06.2019 16:32 - OPPDATERT 07.06.2019 22:02

Dykkere fant 14-åringen i vannet, og han er flydd med luftambulanse til UNN i Tromsø. Tilstanden skal i følge politiet være kritisk.

I følge politiet var det tre gutter som var og badet i Matsvannet da den ene gutten ikke kom opp av vannet. En turgåer med hund kom til og er ett av vitnene politet nå avhører for å forsøke å oppklare hva som hendte ved vannet i ettermiddag.

Matsvatnet er et vann som ligger like nord for Kabelvåg ungdomsskole, og er mye brukt av både ungdom og voksne til bading om sommeren.

Det var rundt klokken 16 nødetatene fikk melding om en gutt som ikke kom opp etter bading. SeaKing ble sendt fra Bodø med redningsdykkere. Politiet fikk også bistand fra ambulansehelikopter fra Evenes.

Klokken 17.20  kom det melding om at det var gjort funn i vannet av dykkere. Det ble utført livreddende førstehjelp og vedkommende flys med luftambulansen til UNN i Tromsø.

De pårørende er nå varslet og er samlet sammen med andre som var involvert i hendelsen ved legevakta. Kriseteamet i kommunen er iverksatt og følger opp de pårørende og involverte.

Politiet er i gang med å etterforske hva som kan ha skjedd ved Matsvatnet og avhører de som var til stede.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.