Har du sett slike vesker?

Skrevet av Mari Rokkan
28.11.2018 16:00 - OPPDATERT 28.11.2018 22:02

Pose med vesker, sjal og garn tilhørende Svolvær soroptimistklubb er blitt borte.

27. oktober stod Svolvær soroptimistklubb på stand ved Amfi i Svolvær. Her fortalte de interesserte om klubbens arbeid, og viste i den anledning fram varer fra Local Womens Handicrafts i Nepal - som er et initiativ støttet av soroptimistene internasjonalt.

– Varene herfra hadde vi i en gråbrun papirpose, på størrelse med et vanlig handlenett. Og nå klarer vi ikke å finne denne, sier en fortvilt prosjektleder i Svolvær soroptimistklubb, Frid Løkken.
– Posen kan ha blitt glemt igjen der vi stod, rett utenfor apoteket, eller satt igjen et annet sted inne på Amfi. Men ingen har til nå levert inn noe slikt til senteret, legger hun til. 

I posen lå det ni nøster med resirkulert silkegarn, ni sjal i ulike farger, åtte til ti vesker i ulik størrelse og med ulike broderier. 

– Vi vil veldig gjerne ha disse tingene tilbake, og har forståelse for at noen har tatt vare på posen helt til nå, og ikke visst hva de skulle gjøre med den, avslutter Løkken, som kan kontaktes på telefon 413 72 015.

Posen kan også leveres/settes innnenfor lokalene hos Våganavisa ved torget.

Slike sjal er nå blitt borte for Svolvær soroptimistklubb

Og slike garnnøster 

 

 

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.