Festivalsjef Petter Erlbeck (t.v.) og styreleder Andreas Thorvardarson (t.h.) er fornøyde med første headliner på Høllafæst 2020.

Highasakite første artist ut til Høllafæst 2020

Skrevet av Trine Sivertsen
13.11.2019 11:00 - OPPDATERT 13.11.2019 17:02

− Kjære venner! Selveste Highasakite kommer til Høllafæst 2020, kunne arrangørene røpe på søndags kveld.

− Dette blir uten tvil noe av det største som har skjedd på en musikkscene i Lofoten, skriver de når nyheten slippes.

ET AV NORGES BESTE LIVEBAND
Highasakite er et norsk indiepop-band, bestående av duoen Ingrid Helene Håvik på vokal og Trond Bersu på trommer. De slapp debutalbumet sitt «All That Floats Will Rain», som fikk gode kritikker, og sørget for en nominasjon til Årets Nykommer på Spellemannsprisen samme året. De har ved senere albumutgivelser blitt kåret til Årets Popgruppe i 2014 og 2016. 

− Her snakker vi om det største, mest majestetiske og storslåtte livebandet Norge har å by på! De kunne trygt headlinet hvilke som helst festival i Norge, og da sier det seg selv at vi er umåtelig stolte over å ha landet dem til Hølla, skriver festivalsjef Petter Erlbeck i en pressemelding.

Foto: Trine Sivertsen

STORT NEDSLAGSFELT
− Vi vet at Highasakite har et stort nedslagsfelt, og at de fenger bredt. Det blir artig å se responsen på denne bookingen. Jeg tror kanskje vi treffer noen vi ikke har truffet tidligere. Med et så stort band følger det også en voldsom produksjon og et vanvittig show. Det blir rått, fortsetter Erlbeck.

− I 2019 solgte vi ut, noe som i seg selv er en kjempesuksess. Vi er veldig fornøyde med responsen fra både gjester og artister også. Når det er sagt jobber vi hele tiden for å forbedre oss, og ønsker at hvert års utgave skal blir bedre enn den forrige. Vi gleder oss voldsomt til sommeren, avslutter festivalsjefen.