Humorkameratene Stein Alsos, Harald Varvik Johnsen og Bjørn Nilsen. Foto: Morten Moe

Historisk opptreden på Vestvågøy

Skrevet av Trine Sivertsen
04.01.2020 09:00 - OPPDATERT 04.01.2020 21:02

For første gang i verdenshistorien skal Humorkameratene innta Meieriet Kultursenter på Leknes, melder Stein Alsos i en pressemelding.

Bak Humorkameratene finner vi Harald Varvik Johnsen, Bjørn Nilsen og Stein Alsos. Trioen er kjent for å utfordre smilebånd og lattermuskler, og i 2019 kunne vi se dem både på Molladagan og med sitt eget spektakulære show i Svolværs egen storstue.

LAKTOSEFRI SHOWFORESTILLING
Showet «Chickendales – meir NAKEN(t) får du det ikkje» på Lofoten Kulturhus fikk de gode tilbakemeldinger på. Og det var klart ikke mindre som skulle til, da de plutselig ble gjort oppmerksomme på at de hadde tjueårsjubileum, og det ble servert musserende til alle på første rad.

Våganavisa kunne da rapportere om særdeles god anerkjennelse fra publikum, i form av hyppige latterutbrudd under sketsjene, og det er nok det samme man kan vente seg når showet trekker vestover.

− 11.januar vil folk i Vest-Lofoten ha muligheter til å flir av sæ fleire kilo julemat i denne laktosefrie showforestillingen som har gått sin seiersgang i de mæst frafløtta avhollan i Austre Vågan, forteller de i en pressemelding.

Humorkameratene har trent lattermuskler hvor enn de har dratt i flere tiår. Foto: Trine Sivertsen

PLANLEGGER VERDENSTURNÉ TIL BLEIK
Fra sin første selvskrevne revy under et julebord på Nyvågar i Kabelvåg i 1999, har de tre dukket opp på flerfoldige kulturscener, deltatt på festivaler og trent våre nordnorske lattermuskler hvor enn de har dratt.

Ifølge pressemeldingen har de også planer om en verdensturne til Bleik i sommer - og etter sommerens opptreden på Øyhelle under Molladagan hvor vi rapporterte om stående applaus, er det nok bare å glede seg.

De melder at de tar med seg fire musikere i sitt eminente revyband vestover neste helg, og satser på fullt trøkk både i salen og på scenen. Vi kan ikke gjøre annet enn å rope til andre sida av brua at man bør komme seg til Meieriet på show.