Humoristisk oppgjør med det gode liv

Skrevet av Mari Rokkan
12.02.2019 14:24 - OPPDATERT 12.02.2019 20:05

I helgen gjester Klypa og Kjellen Lofoten kulturhus med showet «Med prostata mot stjernene».

Showet gjorde stor suksess i Bergen sist haust, i følge arrangøren, og etter utallige oppfordringar er det nå klart for turné i Nord-Norge for Kjellen og Klypa. Fredag 15. februar vil man kunne stifte nærmere bekjentskap med humorfenomenet i Lofoten kulturhus.

Med Kjellen i hovedrollen og i fri dressur, er det duket for et oppgjør med det moderne liv i beste Klypa stil, i følge humorduoen. Gjennom øyene til Kjellen får publikum et skråblikk på den til tider vanskelige reisen gjennom livet, noe mange vil kjenne seg igjen i. Det blir et møte med livssnylteren Palle, samman med et par nye ansikt i Klypa-universet.

– Thomas Ryste har denne gang fått med seg Ørjan Liavåg som sparringpartner. Den folkelege, rett-på-sak humoren har værte allemannseige landet rundt i en årrekke, og en sikker vinnar i sosiale media. Over heile landet tar folk seg ein liten pause og en god latter når Klypa-Kjellen legger ut nye sprell på nettet, skriver arrangøren.

– I Klypa-showet «Med Prostata Mot Stjernene» kan du gjøre deg klar for nye hysteriske øyeblikk, med Kjellen som dirigent, nyforelska og i sitt livs form!

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.