Thor Hushovd og Dag Otto Laurtizen sammen med to små fans fra et arrangement i fjor.

Inviterer til familiefest i Kabelvåg

Skrevet av Trine Sivertsen
10.08.2019 14:00 - OPPDATERT 11.08.2019 09:02

I samarbeid med Kabelvåg IL og FK Lofoten arrangerer Bufetat region nord et gratis familiearrangement på Kabelvåg torg tirsdag 13. august. De ønsker å hedre fosterfamilier og øke kunnskap rundt behovet for flere fosterhjem i regionen.

Arrangementet har som mål å kickstarte Arctic Race of Norway-festen. Bufetat, region nord inngikk i 2015 en samarbeidsavtale med Arctic Race of Norway. Målet med det ikke-kommersielle samarbeidet er å hedre fosterfamilier, øke kunnskap rundt behovet i regionen, rekruttere flere fosterhjem og rette fokus mot viktigheten av å kunne gi fosterbarn positive interesser og opplevelser. 

− Vi starter dagen kl. 16 med servering av gratis middag til alle. Her blir det servert grillet laks sponset av Ellingsen Seafood. Fra 16:30 starter vi opp med hinderløype, hvor deltakerne jobber sammen på lag for å løse ulike oppgaver. I tillegg blir det aktiviteter og moro for små og store, forteller Vilde Kvammen Olsen, kommunikasjonsrådgiver i Bufetat region nord.

LOVER GOD STEMNING
Trubadur Rune Brehm Tveiterås fra Kabelvåg skal sørge for ekstra god stemning ved å spille låter gjennom hele arrangementet, og Kabelvåg IL/FK Lofoten har kafe hvor de selger drikke til maten og kake. Sist, men ikke minst, så kommer Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen til arrangementet og skal signere autografer, ta selfier med oppmøtte og delta i finalen i hinderløypa mot Team Bråthen og Team FK Lofoten.

Familiearrangementet på tirsdag har vært Bufetats bidrag til folkefesten under Arctic Race of Norway, og de har også som mål å fargelegge mye av etappene med sine lilla t-skjorter og luer.

Enhetsleder for Fosterhjemtjenesten i Region nord Ann Sissel Punsvik og rådgiver Francisca Ryslett i servering av grillet laks.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.