Foto: Kjell Ove Storvik

Jazztrio utgår

Skrevet av Trine Sivertsen
27.03.2020 15:00 - OPPDATERT 27.03.2020 19:32

Det har oppstått sykdom i Trio Tre! Konserten utgår dermed denne gangen. Det blir i stedet en digital konsert med Viktoria Atanasova.

Sist lørdag hadde Kulturhuset sin første live-session i sitt nye Strømmestudio. På det meste var det 113 brukere innom livestreamen. I etterkant har den blitt spilt av over 5000 ganger, de fleste under 10 sekunder, som er et høyt tall Kulturhuset er storfornøyde med.

– Det løste seg aldeles nydelig. Så vi var veldig fornøyd med det. Vi har veldig flinke folk, sier Lundahl som forteller videre at de skal gjøre dette flere ganger.

Det var egentlig duket for en aften med jazztrioen Trio Tre, men på grunn av sykdom utgår denne. Til å underholde lørdags kveld blir det derfor dem eminente pianisten Victoria Atanasova som serverer klassisk musikk.

Victoria er utdannet klassisk pianist fra Universitetet i Bulgaria, samt Akademiet i Basel. Hun har utdannelse og erfaring både som solist og akkompagnatør.

Da hun først flyttet til Lofoten jobbet hun som pianist ved Thon Hotel Lofoten. I dag har hun sin egen agency i tillegg til å jobbe som pianolærer ved både Vågan og Hadsel kulturskole. 

− På lørdag vil Viktoria servere oss vakre, kjente og kjære klassiske stykker - perfekt terapi for kropp og sjel i disse helt spesielle tider, skriver Lofoten Kulturhus i en pressemelding.

Konserten strømmes live på lørdags kveld fra Lofoten Kulturhus sine Facebook-sider.