Kaja Reiertsen er sommervikar hos Våganavisa. Foto: Johan Tangen

Kaja er vår sommervikar

Skrevet av Johan Tangen
23.06.2020 16:00 - OPPDATERT 24.06.2020 07:02

Kaja Reiertsen (19) skal jobbe som journalist hos Våganavisa denne sommeren.

Svolvær-jenta har akkurat gått ut av videregående. Planen om å bli fysioterapeut ble skrinlagt etter ett år på helsefag. Da valgte hun å gå over til studiespesialisering. Nå er Kaja klar for jobben som journalist hos Våganavisa.

– Jeg synes det er veldig artig å få muligheten. Jeg har lenge vært interessert i journalistikk og har jobbet som freelancer. Det er gøy å møte forskjellige folk, både de som er engasjerte og de som tar del i lokalsamfunnet, forteller hun.

19-åringen har jobbet freelance med sport og kultur tidligere. Hos Våganavisa ser hun frem til å fortsette med den biten, i tillegg til andre utfordringer som måtte komme.

– Jeg er veldig interessert i sport. Også synes jeg at kultur og lokalpolitikk er spennende, for det er noe som berører oss alle her i kommunen.

Nå skal Kaja Reiertsen være allround-journalist hos oss i Våganavisa denne sommeren før lærerstudiene begynner til høsten. Vi ønsker Kaja hjertelig velkommen og håper hun blir tatt godt imot av våre lesere.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.