TIL CODSTOCK: Jørn Hoel er på plass i Henningsvær i pinsen.

Jørn Hoel til codstock

Skrevet av Morten Moe
06.02.2019 14:00 - OPPDATERT 06.02.2019 20:04

Jørn Hoel var i 1998 med på å starte opp soulsvær. − Det er en stor glede for oss å ønske han velkommen tilbake til Henningsvær, sier Trine Mentzen.

Fra før er det kjent at Sister Suzie & The right band fra England, Rich Harper Band fra UAS og Hungry John fra Norge er klare for festivalen som i år arrangeres 7-9. juni. På grunn av sen påske, er pinsen selvsagt også sen i år.

KOMMER MED KVARTETT
I pressemeldingen fra Freddy Iversen i Arctic Music kan vi lese at:
− Jørn Hoel er en av de artistene som virkelig rører følelsene våre, og han leverer alltid på sine konserter. Til Lofoten har han med seg en kvartett som spiller låter fra hele hans karriere. Fra hans gjennombrudd på 80-tallet med legendariske hits og følsomme sanger, som de fleste av oss kjenner til. Til hans kritikerroste album fra 90-tallets med sterke røtter fra blues og soulmusikken. 

− DETTE HENGER SAMMEN
− Endelig føler jeg at konsertene funker med alle mine ulike stil sjangere, sier Jørn Hoel selv.
− Jeg har jo alltid beveget musikkinteressen min fra blues, via soul til latinorytmer, og med dette bandet så henger dette ordentlig fint sammen. Jeg gleder meg til hver konsert, og det er jo positivt etter over 40-år på scenen, sier Hoel i pressemeldingen.

Det er lenge siden Hoel har gjestet Lofoten med band, og det er sikkert mange som husker hans legendariske opptredener på «Ulven i Kabelvåg» , og senere i Henningsvær.

Jørn Hoel & The Groovie Chefs
Terje Støldal, bass, vokal
Ian Fredrick Johannessen, slide gitar, gitar, vokal
Tor Mikael Stav Larsen, trommer
Jon Willy Rydningen, keyboards
Jørn Hoel, vokal, gitar

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.