Klart for marked i Kabelvågs storstue

Skrevet av Mari Rokkan
30.11.2018 12:00 - OPPDATERT 30.11.2018 18:14

Tradisjonen tro kan handleglade boltre seg på Arbeidern under det tradisjonsrike julemarkedet 1. desember.

Fra klokken 10 åpnes dørene til markedet som er kjent for sitt varierte innhold.

I år har flere selgere meldt sin ankomst gjennom bilder og info på markedets Facebook-side.

Her kan man lese at Kari Støver kommer med sine malerier, Siri Blomstrand med sine vevde produkter og at Ann Elise Krane kommer med strikkede plagg og pynt. Villsauskinn vil det også bli mulig å investere i, Martin Rørtveit Jensen selger sitt nye julehefte og Folkeaksjonen mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja selger potensielle julegaver til de miljøbevisste.

Bedriften Lofotkyss skal også stå på stand under markedet med sine sunne snacks.

– Gled deg selv eller noen du er glad i med en gave full av kjærlighet og sunnhet! Rå sjokolade proppfull av protein og gode fettsyrer, og en spennende snack mix med tørkede grønnsaker, fisk, nøtter og frø med krydder og tang, reklamerer selskapet.

Også Galleri Lille Kabelvåg vil være åsted for årets marked. Hit kommer blant annet tegneserieskaper Ida Larmo med sine trykk og tegneserieheftet «Værbitt».

Storgata Aktivitetssenter har også meldt at de kommer innom galleriet.

– Vi skal delta med ting og tang laget av våre sju flotte ungdommer. Temaet går i regnbuens farger og vi satser på gjenbruk, gammelt handverk og kunst, skriver senteret.

I tillegg ser butikkene rundt Arbeidern og galleriet  fram til besøk i et julepyntet Kabelvåg.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.