ENDELIG AVGJORT: Erik Andreas Olsen scoret ett av Knausens seks mål tirsdag. Nå kan han og de andre juble over at topp-plasseringen er sikret. Foto: Morten Moe

Blest trakk anken - Knausen er mester

Skrevet av Morten Moe
04.10.2018 19:03 - OPPDATERT 06.02.2019 15:40

Blest har valgt å trekke anken etter at de ble fratatt tre poeng. Dermed blir Knausen stående som seriemester.

Som vi har skrevet tidligere denne uken, vant Knausen sin siste kamp onsdag og ble stående øverst på tabellen.

Men Blest hadde sendt inn anke på Hålogaland Fotballkrets sin avgjørelse om å trekke laget tre poeng etter at de hadde brukt en spiller som skulle stått over mot Kabelvåg. Om denne anken hadde gått gjennom ville Blest stukket av med seieren i avdelingen.

Denne anken har nå Thomas Elvebakk, lagkaptein og styremedlem i fotballgruppa i IL Blest trukket. Dermed må Knausen-gjengen ta stilling til om de skal ta opprykket eller ikke. Både spillere, trenere og styre skal i tenkeboksen de nærmeste ukene for å finne ut av dette.

Sikkert er det uansett at Knausens sesong ikke er over. De skal møtes til kretsfinale i 5. divisjon senere i høst. Der møter de Harstad IL 3 fra Ofoten/Sør-Troms og Morild 2 fra avdeling Vesterålen.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.