Liam Neeson trosser naturkreftene

Skrevet av Morten Moe
22.07.2021 18:00 - OPPDATERT 23.07.2021 09:02

UKENS FILMER PÅ KINO:

Fredag:
Croods - en ny tid

Tittel: Croods - En ny tid
Premiere: 2021-07-02
Varighet: 1t 35min
Sjanger: Animasjon
Aldersgrense: 6 år
Originalspråk: Norsk
Regissør: Joel Crawford

Gjør deg klar til et nytt eventyr som vil gå ned i historien.

Den prehistoriske familien Croods har forlatt sin hule, og legger ut på en ferd for å finne sitt nye hjem. Når de ramler over det som ser ut til å være selveste paradis, støter de på familien Bedremann, som hevder at de er bedre og mer evolverte enn Croods. Etter at Ipp og Bedremanns datter stikker av sammen på et farlig eventyr, må familiene slå seg sammen for å finne dem igjen. Norske stemmer: Grug - Bjørn E. Aasland Gard - Håvard Bakke Ipp - Tomine Harket Finn - Anders Bye Håp - Marte Stokstad Ugga - Katrine L. Blomstrand Sol - Ulrikke Brandstorp Tunk - Erik Skøld Gamla - Unn Vibeke Hol

Fredag og tirsdag:
The ice road

 
Originaltittel: The Ice Road
Premiere: 2021-07-23
Varighet: 1t 43min
Sjanger: Thriller
Aldersgrense: 12
Originalspråk: Engelsk
Regissør: Jonathan Hensleigh

Etter at en fjerntliggende diamantgruve kollapser i Nord-Canada tar Mike (Liam Neeson) oppdraget med å lede redningsoperasjonen. For å redde livet til de fangede gruvearbeiderne må han trosse de brutale naturkreftene i Canada villmark.

Søndag:
Space Jam: En ny legende

Originaltittel: Space Jam: A New Legacy
Premiere: 2021-07-16
Varighet: 1t 55min
Sjanger: Animasjon, Eventyr, Komedie
Aldersgrense: 6
Originalspråk: Norsk
Regissør: Malcolm D. Lee

NBA-superstjernen LeBron James slår seg sammen med Bugs Bunny og resten av Looney Tunes for denne etterlengtede oppfølgeren.

Søndag:
Chaos Walking
 

Originaltittel: Chaos Walking
Premiere: 2021-07-16
Varighet: 1t 49min
Sjanger: Action, Sci-Fi
Aldersgrense: 12 år
Originalspråk: Engelsk
Regissør: Doug Liman
 

En ny verden, der alle kan høre det du tenker.

I en ikke altfor fjern fremtid oppdager Todd Hewitt (Tom Holland) at Viola (Daisy Ridley), en mystisk pike, har nødlandet på hans planet. På planeten hvor alle kvinnene er forsvunnet, og alle menn er rammet av "støyen" - en kraft som viser alle tankene deres i form av bilder, ord og lyder. I dette farlige landskapet er Violas liv truet, og når Todd lover å beskytte henne, må han finne sin indre kraft og avdekke planetens mørke historie og hemmeligheter. Chaos Walking er regissert av Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. And Mrs. Smith og Edge of Tomorrow), og er basert på bestselgeren The Knife of Never Letting Go, skrevet av Patrick Ness.

 
Onsdag (siste gang):
Hitman's Wife's Bodyguard

Originaltittel: Hitman's Wife's Bodyguard
Premiere: 2021-07-16
Varighet: 1t 39min
Sjanger: Action
Aldersgrense: 15
Originalspråk: Engelsk
Regissør: Patrick Hughes

The Good, The Bad, The Batshit Cray

Verdens sprøeste og mest dødelige par - livvakten Michael Bryce (Ryan Reynolds) og snikmorderen Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) - er tilbake på nok et livsfarlig oppdrag. Fortsatt uten lisens og under gransking, er Bryce tvunget til å hjelpe Darius’ enda mer ustabile kone, den internasjonalt beryktede svindleren Sonia Kincaid (Salma Hayek). Trioen ender midt i en global konspirasjon og oppdager snart at de er de eneste som står mellom Europa og en hevngjerrig og mektig galning (Antonio Banderas). Morgan Freeman blir også med på det morsomme og dødelige kaoset. Gjør deg klar for action…