Arkivfoto.

LINK starter billettsalget tidligere enn før

Skrevet av Mari Rokkan
06.12.2018 10:19 - OPPDATERT 06.12.2018 14:02

– Dette gjør vi på grunn av stor interesse, sier festivalsjef Knut Kirkesæther.

– Allerede i desember vet vi at flere utenlandske reiseselskap er på vei til festivalen. Disse må naturlig nok sikre seg billetter. Og derfor starter vi deler av billettsalget mer enn to måneder tidligere enn vanlig, skriver Kirkesæther i en pressemelding.

– Det er blant annet to engelske selskaper som kommer. Det ene er Englands største innen kulturreiser, Martin Rendall. Allerede for to år siden var en av deres agenter på besøk under festivalen for å kartlegge mulighetene, forteller festivalsjefen.
– Et annet engelsk selskap var på besøk med en representant allerede i 2016, og tar med seg en gruppe på ca 35 som skal overvære alle konsertene. Også et spansk selskap som besøkte festivalen med en gruppe i 2017 kommer tilbake i 2019 og en norsk gruppe på 15 er også klar, legger han til.

 TJENER PENGER
I 2019 feirer festivalen 15-årsjubileum. Kirkesæther er derfor svært fornøyd med at man nå kan vise til et knallgodt forhåndssalg.
– I dette øyeblikk er det bestilt godt over 60 festivalpass, noe som aldri har skjedd tidligere. Disse bestillingene overgår faktisk det totale antallet pass som ble solgt i 2018. Verdien av dette går opp til ca 150.000, sier en godt fornøyd Kirkesæther.

– Vi starter derfor i dag salget av vanlige pass og et minipass med de mest populære konsertene. Minipasset er nytt og tilbud til de som er litt ukjent med festivalen, men vil sikre seg de mest populære konsertene. Åpnings- og Finalekonserten har et noe lettere program med større innslag av underholdning. Vi håper så klart at flere kan se på dette som en billigere mulighet til å bli kjent med festivalen og musikken.
Det er dessuten mulig å kjøpe en vanlig billett til den tradisjonelle Frokostkonserten, neste år lagt til Trevarefabrikken, avslutter han. 

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.