Pressefoto

Må utsette konserten på grunn av dårlig vær

Skrevet av Johan Tangen
21.07.2020 13:00 - OPPDATERT 21.07.2020 20:02

Lyse Netter må utsette dagens båtkonsert til lørdag 25. juli.

Lyse Netter, Brim Explorer og Høllafest inviterte for en drøy uke siden til smittevernsvennlig båtkonsert på Haversand idag tirsdag 21. juli. Etter å ha håpet å kunne avvikle konserten som planlagt i det lengste ser nå arrangørene seg nødt til å flytte konserten til førstkommende lørdag 25. juli på grunn av regnvær. Det tekniske utstyret, både PA-anlegg, instrumenter og fotoutstyr, er rett og slett ikke rustet til å takle regnet som nå skal prege tirsdagen i Lofoten.

– En ting er utstyret som nødvendigvis ikke tåler vann, men en annen ting er at flest mulig skal få en best mulig opplevelse med konserten - både vi som spiller, oss som arrangerer på frivillig basis og kanskje viktigst av alt de fine folkene i publikum som tar turen over til Storemolla i båt for å få med seg konserten. Slik det er nå er det større sjanser for at alle vil få en bedre konsertopplevelse på lørdag - da meldes det sol og pent vær, sier arrangørene i en uttalelse.

SULTNE PÅ BÅTKONSERT
Lyse Netter forteller at det skal gjøre det de kan for å ha en eller annen form for konsert, om det blir på land eller vann.

– Dette har egentlig gjort oss enda mer sultne på båtkonsert, sier Lyse Netter-vokalist Endre Thesen Harnes som legger til at de vil gjøre alt i sin makt for å både sikre godvær og en unik konsertopplevelse for de som møter opp på lørdag.

Øystein Falch Alsos har også troen på at de skal få til noe på lørdag.

– Vi håper og krysser alt vi har for at det blir fint på lørdag. Vi tar sikte på å få til et eller annet uansett. Hvis det blir samme type vær på lørdag så håper vi å få til noe annet, forteller Alsos.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.