Askeladden åpner dagfilmtilbudet i Svolvær.

Mandag starter dagkinotilbudet opp igjen

Skrevet av Morten Moe
01.09.2019 10:00 - OPPDATERT 01.09.2019 18:02

Publikum kan vente seg både flere storfilmer og andre satsinger når høstmørket setter inn for fullt.

I fjor var en kinosommeren bra, i år var været veldig bra en lang periode og det ga seg utslag i kinobesøket. Det var også færre publikumsvinnere i år, og gjorde kinosommeren dårligere i år enn i fjor. Men nå satser kinoen for fullt igjen.

– Vi starter opp dagkinotilbudet igjen mandag den 2. september klokken 12. Da viser vi den norske eventyrfilmen «Askeladden – I Soria Moria slott» og fortsetter med Downton Abbey mandag 16. september, sier markedssjef Atle Jensen.

– Dagkino vil vi tilby annenhver mandag, og dette tilbudet retter seg mot alle som har tid og lyst, enten det er de som ikke jobber, jobber turnus eller andre interesserte.  I vår hadde vi et relativt godt besøk på disse visningene, og vi ønsker derfor å fortsette med dette tilbudet, legger han til. 

FLERE SMALE FILMER
I høst kan publikum glede seg over flere storsatsinger, blant annet, Ad Astra, Rambo: Last Blood, Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant, Joker, Terminator: Dark Fate, Jumanji: The Next Level, Star Wars: The Rise of Skywalker for å nevne noen. 
I tillegg ønsker Svolvær filmteater å fortsette å vise såkalte smalere filmer gjennom tilbudet Filmsalongen.

– De mandagene vi ikke har dagkino, vil vi vise filmer under fanen Filmsalongen på kveldstid. Vi tar gjerne mot forslag på andre filmer som vi kan vise i Filmsalongen, så det er bare å ta kontakt, sier Jensen.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.