Stina Helene Gustavsen er konstituert som ansvarlig redaktør i VOL, etter Vidar Eliassen, som blir nyhetsredaktør i Våganavisa. Gustavsen er fra før av daglig leder i VOL, og vil fungere som ansvarlig redaktør inntil en permanent redaktør er på plass. FOTO: KRISTINE LINDEBØ

Nå får hun enda mer ansvar

Stina Helene Gustavsen er konstituert som ansvarlig redaktør i Vesterålen Online (VOL).

– Jeg trives godt og er glad i nye utfordringer, så dette ser jeg virkelig fram til, sier Gustavsen.

Gustavsen er fra før daglig leder i VOL, og har dermed allerede det administrative ansvaret i selskapet. Nå vil hun midlertidig også ha ansvar for det redaksjonelle innholdet.

Som tidligere omtalt går Vidar Eliassen over i ny jobb i Våganavisa. Han har vært konstituert redaktør i avisen det siste halvannet året, men starter nå som nyhetsredaktør i Lofoten. Eliassen hadde sin siste arbeidsdag i VOL fredag.

Stillingen som ansvarlig redaktør i VOL er lyst ut, og frem til den blir besatt vil Gustavsen være konstituert som ansvarlig redaktør.

– VOL er et fantastisk fint mediehus å jobbe i, med en dyktig stab som jeg etter hvert kjenner svært godt og setter stor pris på. Vi inngår i konsernet Polaris Media som er et solid og framoverlent konsern med mye kompetanse. Som følge av at jeg blir ansvarlig redaktør, vil jeg konstituere en nyhetsredaktør i VOL og en markedssjef for VOL, Andøyposten og Vesterålens avis, sier hun.