Nærmer seg utsolgt

Lørdag kommer endelig Hellbillies til Lofoten Kulturhus.

Nesten nøyaktig ett år etter den opprinnelige konserten var planlagt inntar Hellbillies Lofoten Kulturhus.

– Det har veldig mye å si for oss. At så store band legger turen innom oss. Vi er veldig stolt over å få de største artistene på besøk. Det betyr at vi leverer både på kvalitet og det tekniske, sier daglig leder i Lofoten Kulturhus, Torunn Rørvik Wilhelmsson.

Forrige helg var CC Cowboys som gjestet Svolvær, nå er det altså Hellbillies. Nå som samfunnet er helt åpent er det også mulig å selge mange flere billetter enn det har vært det siste halvannet året.

– Per nå har vi solgt 606 billetter, men vi har plass til 672. Så det er fortsatt plass til enda flere, opplyser Torunn.

LOKKER FLERE BESØKENDE
Torunn forteller at mange av de som ser konsertene på kulturhuset er tilreisende.

– Vi har flere besøkende fra Hålogaland også. Når vi er i dialog med publikumet vårt ser vi at det ikke er kun fra Vågan. Det er noe vi ønsker å jobbe for; å være et kulturhus som kan tilby arrangementer og konserter for lokale og trekke besøkende til byen. I tillegg hjelper det hotellene og handelsnæringa at vi leverer kulturopplevelser.

Konserten spilles lørdag i storemolla på Lofoten Kulturhus.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.