Neste artist for ÅrsteinØya er klar!

Skrevet av Trine Sivertsen
05.12.2019 12:00 - OPPDATERT 05.12.2019 19:02

Neste artist som kommer til ÅrsteinØYA 24.-25.juli 2020 er klar, og arrangørene gleder seg over å dele nyheten.

Som en venn av meg sa i bilen i går, dette er den absolutt verste tida av året. Det er vått, kaldt, mørkt og klin umulig å finne parkering noe sted, og når du må parkere på andre siden av byen møter du en sørvestlig kuling som gjør deg liksom litt ekstra frossenpinne innen du kommer deg til jobb.

Da er det altså virkelig fantastisk at det kommer annonseringer fra neste sommers festivaler om hvilke artister vi kan glede oss til i det nye året som kommer.

Nå er ÅrsteinØya ute med sin siste avsløring -  neste band på lineupen blir nemlig Hollow Hearts. 

− Hollow Hearts bemerker seg som en sjelden vare på den norske konsertscenen. 
I rasende fart har de brøytet seg frem som et band som leverer håndverk av høy kvalitet i alle ledd fra første stund, og med sin helt egne form for folk/roots/americana har de begeistret publikum landet over med sine energiske, ekte og lidenskapelige konserter. 

Høst 2019 slapp de sitt tredje album på halvannet år, og spilte 36 konserter i inn og utland, skriver de i pressemeldingen.

Tromsøkvartetten har på kort tid gått fra å spille på små puber til utsolgte kulturhus og hovedscener på norske festivaler, og omtales som et av de mest spennende bandene i folk/americana-sjangeren. For et knippe heldige publikummere fikk man sist oppleve dem i Vågan med akustisk konsert på Klatrekaféen i Henningsvær i oktober.

− Hollow Hearts var også på ÅrsteinØYA i 2018, som var stor suksess- vi
ser virkelig frem til at de igjen skal stå på Scena på ÅrsteinØYA, skriver markedsansvarlig Linda Martinsen i pressemeldingen.

Det er store forventninger til Hollow Hearts som en av landets neste
eksportvarer i folk & americana-scenen.

Hollow Hearts består av Ida Løvheim på vokal, gitarer, trekkspill, Ida Karoline Nordgård med vokal, el-bass, akustisk gitar, Mikael Pedersen Jacobsen på vokal, trommer, mandolin, og til slutt Christoffer Nicolai Mathisen på vokal, gitarer, pedal steel, dobro. Sistnevnte er forøvrig også fast inventar i bandet til BIRRI, som var den første artisten til å bli annonsert for ÅrsteinØya 2020.

Nei, dere som undertegnede får finne glede i slike gladnyheter som dette. Hold ut i uværet, det kommer lysere dager igjen! Unn deg selv å lene deg tilbake i godstolen i kveld med en varm kopp te og drøm om bedre godværsdager, kanskje i selskap av musikken til nettopp Hollow Hearts?