Bombshell har Norgespremiere fredag i Svolvær Filmteater.

Norgespremiere på medieskandale

Skrevet av Morten Moe
09.01.2020 17:00 - OPPDATERT 10.01.2020 07:02

Bombshell

Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie og John Lithgow spiller hovedrollene i det hyperaktuelle dramaet Bombshell, basert på skandalen som i 2016 truet med å velte medieimperiet Fox News. Bombshell er et avslørende blikk bak fasaden hos den mektigste og mest kontroversielle medieorganisasjonen vi har sett, men også den eksplosive historien om kvinnene som felte den mektige og kontroversielle mannen som skapte den.

Skuespillere: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie og John Lithgow
Aldersgrense: 9 år
Regissør: Jay Roach
Premiere: 10.01.2020
Lengde: 1t 48min
Land: USA
Språk: Engelsk

Frost 2 

Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise. I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok.

Fra de Oscar-vinnende regissørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios Frost 2 kommer på kino over hele landet 1. juledag 2019 .

Regissør: Jennifer Lee, Chris Buck
Originaltittel: Frozen 2
Produksjonsår: 2019
Varighet: 1t 43min
Sjanger: Animasjon / Barnefilm

Sauen Shaun filmen: Farmageddon

Når et romvesen med fantastiske krefter krasjer i nærheten av Mossy Bottom Farm, prøver sauen Shaun å redde dette utenomjordiske vesenet før en farlig organisasjon kan fange henne.

Aldersgrense: 6 år
Regissør: Will Becher, Richard Phelan
Produksjonsår: 2019
Premiere: 22.11.2019
Manus: Jon Brown, Mark Burton
Lengde: 1t 27min
Land: Storbritania
Sjanger: Animasjon, Barnefilm
Språk: Norsk

Star Wars: The Rise of Skywalker

Lucasfilm og regissør J.J. Abrams slår seg igjen sammen for å ta publikum med på en ny episk reise til en galakse, langt, langt borte med Star Wars; The Rise of Skywalker.
Dette er det siste kapittelet i den høyt verdsatte Skywalker-sagaen hvor nye legender blir født og den endelige kampen for frihet gjenstår. Star Wars; The Rise of Skywalker har verdenspremiere onsdag 18. desember.

I rollene møter vi Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, og Billy Dee Williams.

Viktig informasjon: Star Wars: The Rise of Skywalker inneholder flere sekvenser med bildebruk og vedvarende blinkende lys som kan påvirke dem som har fotosensitiv epilepsi eller er fotosensitive.

Premiere: 2019-12-18
Varighet: 2t 21min
Sjanger: Action/Eventyr/Fantasy
Originalspråk: Engelsk
Regissør: J.J. Abrams

Tunnelen

Tunnelen er et intenst spenningsdrama om en ulykke i en tunnel, som raskt eskalerer til å bli en kamp om liv og død for de involverte.

En tankbil kolliderer i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir brått og brutalt sperret inne i mørket. Utenfor herjer snøstormen, og hjelpemannskapene står fast. Tankbilen begynner å brenne, men kommer hjelpen frem i tide?

Premiere: 2019-12-25
Varighet: 1t 43min
Sjanger: Drama
Originalspråk: Norsk
Regissør: Pål Øie

Countdown

En ung sykepleier som laster ned en app som hevder å kunne forutsi når en person skal dø. Når appen viser at hun kun har tre dager igjen, blir hun nødt til å finne en måte å unnslippe døden før tiden renner ut.

Skuespillere: Anne Winters, Elizabeth Lail, Peter Facinelli
Aldersgrense: 15 år
Regissør: Justin Dec
Produksjonsår: 2019
Lengde: 1t 30min
Land: USA
Sjanger: Thriller, Skrekkfilm