Lyse Netter lanserer sin nye singel "Mer enn den andre" fredag 29. mai. Foto: Jonathan Vivaas Kise

Ny låt fra Lyse Netter

Skrevet av Johan Tangen
27.05.2020 20:00 - OPPDATERT 28.05.2020 13:02

Etter suksessen med forårets EP "Alt som går opp", kommer Lyse Netter nå ut med en ny låt.

"Mer enn de andre" er en mer uptempo og dansbar poplåt, opp den litt mer urbane gata, med referanser til både moderne RnB og 80-tallssynther, om lyst, avstand og innbitt forelskelse. Fredag 29. mai er den ute.

Tre av låtene på "Alt som går opp" har blitt lagt til på spillelista på nasjonal radio. Låten "Julia" har vært a-lista på P1 og var blant de mest spilte norske låtene på radio i vinter. Nå lover bandet at det kommer mer musikk snart.

– Før Covid-19 lå alt til rette for å følge opp med en strålende konsertvår og festivalsommer. Over natta ble situasjonen drastisk endret og et titalls konserter ble avlyst. Selv om det er kjipt å ikke kunne reise rundt og spille, har vi forsøkt å gjøre det beste ut av situasjonen. Vi har fokusert på låtskriving og produksjon og rettet fokus mot prosjekter vi ellers ikke ville hatt anledning til, forteller bandet.

PRODUKTIV VÅR
Bandet, bestående av Endre Thesen Harnes, Lars Haug Nilsen, Sverre Tollefsen Laupstad, Øystein Falch Alsos og Isak Falch Alsos, har absolutt ikke ligget på latsiden under pandemien.

– Det første resultatet av korona-prosessen ble en alene-sammen-liveversjon av "Julia" som vi la ut på facebook. Det andre resultatet kommer med singelen "Mer enn de andre", som er spilt inn i våre respektive residenser på Tøyen, Majorstuen, Keyserløkka og Solheim i Svolvær. Det kommer også mer musikk snart.

Nå har Lyse Netter fått bekreftet at de får spille sin første konsert etter nedsteningen. 19. juni spiller de på SALT i Oslo, noe de ser frem til.

– Vi har også noen artige planer om å gjøre spennende ting på hjemmebane i sommer!

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.