ANERKJENT VARE: Slike telt skal NorLense AS nå levere til Forsvaret. Foto: NorLense

Ny storkontrakt for NorLense AS

Skrevet av Mari Rokkan
24.10.2018 09:11 - OPPDATERT 24.10.2018 18:01

Inngår nytt samarbeid med Forsvaret om produksjon og levering av telt.

Den nyinngåtte kontrakten har en varighet på fire år, med opsjon på tre år i tillegg, melder selskapet via si hjemmeside. Dette er andre gang bedriften på Fiskebøl inngår et samarbeid med Forsvaret.

– Norlense er stolt over å ha blitt valgt ut som leverandør av telt til et NATO-land, og vi anser det som en stor anerkjennelse at våre telt har en så sterk posisjon i markedet - både når det kommer til kvalitet og pris, sier Kurt Johansen i NorLense.


UT I VERDEN

De oppblåsbare teltene som skal leveres til Forsvaret, har navnet SWIFT Tent, og er designet for å fungere optimalt i ulike klima og i ulikentyper terreng.

NorLense fikk også i 2017 en storkontrakt med FNs matprogram, hvor selskapet leverer telt til etableringen av baser rundt omkring i verden, eksempelvis Dubai og Panama. Selskapet inngikk også en avtale med Norges Røde Kors i 2017 om levering av telt til bruk som feltsykehus - for tiden i Bangladesh.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.