Margareth Pedersen reagerer på utbyggingen i Smedvika. Foto: Morten Moe

− Ødelegger unike Smedvika

Skrevet for Redaksjonen
09.08.2019 14:00 - OPPDATERT 09.08.2019 21:02

LESERINNLEGG: Det skjer mye i Kabelvåg. Og mye av dette er sjølsagt veldig hyggelig. Det bygges bl.a ny skole samt at det (kanskje?) blir bebygd på branntomtene i sentrum.

Kabelvåg Feriehus & Camping har levert så til de grader sammen med NRK. Tror vi alle er stolte av Kjell og Tanja. Vi har fortsatt noen kulturskatter og natur som jo er det turister søker.

Men. Det er med stor sorg og en stor dose vantro jeg leser om hva som skjer i område rundt Smedvika. Og la meg si med engang; jeg er IKKE mot utbygging! Men at dette unike område skal ødelegges på denne måten synes jeg er hodeløst, kunnskapsløst, historieløst, meningsløst, uforståelig og rett og slett forkastelig. 

Å bygge et nytt hus forstår man veldig godt. Men da trenger man vel ikke å bygge en hel blokk? Er det pengene som rår? Man kan undre...

Alle har sikkert fått med seg at havnivået stiger. Og mange har sett hvor stor floa kan bli her. Hvilket forsikringsselskap vil ta en slik risiko?

Synes de valgte politikere at det er greit å stemme for en slik utbygging uten å tenke over konsekvensene? Eller er det noen som bare stemmer for, for bare for å være grei? Hvor er gjesteparkering? Hvor er lekeplass?

Allerede har det blitt bygd et koloss av et bygg som mange har undret seg over hvordan kunne skje. Og med disper har dette gått helt av skaftet, hva angår plantegninger vs det ferdige bygget.

Håper med dette at politikere og kommune tar inn over seg at dette handler om fremtiden. En helhetlig plan er ikke så dumt. Ei heller å ha evnen til å følge denne opp.

Ønsker ellers alle en flott høst!

Margareth Pedersen

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.