FISKETURISME: Opplevelsesbasert turisme, som her fra VM i Skreifiske, er fokuset når Opplevelseskonferansen 2019 inntar Svolvær på nytt i oktober. Foto: Arkiv. Foto: Iselin Øverbø

Opplevelseskonferansen 2019 arrangeres i Svolvær

Skrevet av Eivind Biering Strand
10.01.2019 22:00 - OPPDATERT 11.01.2019 07:00

Konferansen er en viktig møteplass for opplevelsesbasert reiseliv og arrangeres i år for 13. gang.

Norsk Opplevelseskonferanse er en møteplass for nettverksbygging og nytenking. Den 13. opplevelseskonferansen blir arrangert i Lofoten fra 28. - 31. oktober i samarbeid med lokale aktører, går det fram i invitasjonen på NHO Reiselivs nettsider.

Opplevelseskonferansen arrangeres i år for 13 gang, halvparten av gangene har den blitt arrangert i Lofoten. Fjorårets konferanse fant sted i Narvik, da i en popup-utgave, med temaet "Morgendagens turisme".
En rekke aktører fra den lokale reiselivsnæringa pleier å være representert. Årets tema er foreløpig ikke offentliggjort. 

Konferansen er en viktig møteplass for alle som driver med og er opptatt av opplevelsesbasert reiseliv i Norge. Konferansen blir arrangert i et samarbeid mellom Innovative Opplevelser, Nordland fylkeskommune, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, NordNorsk Reiseliv og ATTA (Adventure Travel Trade Association).

Under konferanseuken mandag 28. - torsdag 31. oktober 2019 loves det faglig påfyll, ny kunnskap og inspirerende foredrag. Det kommer spennende foredragsholdere fra inn- og utland og det blir debatter, filmer og flere temaseminarer og workshops.

Debatt
Våganavisa oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.