Mathias Rabben Sørslett og Hanne Kilvær Eilertsen blir strømme-ledere fra kulturhuset 17. mai.

Planlegger alternativ 17. mai fra kulturhuset

Skrevet av Morten Moe
17.04.2020 20:00 - OPPDATERT 18.04.2020 17:02

Hanne Kilvær Eilertsen og Mathias Rabben Sørslett er i gang med å planlegge en strømme-forestilling om nøyaktig én måned.

– Planleggingen til 17. mai startet jeg med for en stund siden, sier Eilertsen, som er en del av Svolvær Byteater og har hatt ansvaret for forestillingen også tidligere.

– Jeg hadde jo allerede booket en del avtaler og tenkte at da koronaen kom ville det ikke bli noen festforestilling i kulturhuset. Men noe må vi gjøre uansett, så jeg tok kontakt med kulturhuset og de var med. Det blir en festforestilling, men hjemme hos folk - streamet. 

TRADISJONELT INNHOLD
– Vi har allerede fått et bra program, men vi er ikke helt ferdige med å banke dette. Det skal være litt av hvert, både alvor, fin musikk, barn og ikke minst humor, siden det er Svolvær Byteater som har dette. Men alt av innslag blir i opptak, mens jeg og Mathias blir verter med studio i kulturhuset. Men hele styret i byteateret er involvert i prosessen, for med alt som foregår nå må alle hive seg rundt. Vi har veldig bra tro på at dette blir bra. Det blir kåring av årets Svolværing, årets taler og det samme programmet som har vært tidligere under festforestillingen. 

SEND VIDEO!
– Vi har imidlertid også et lite ønske om at folk kan sende inn kjappe hilsener til folket. Typen hipp hurra og gratulerer med dagen. Ikke så veldig langt og gjerne bare med mobiltelefonen. Disse kan sendes til [email protected] senest 11. mai. Husk å merke i emnefeltet hvor i Vågan den kommer fra! sier Hanne Kilvær Eilertsen.