Ergonomisk datamus: Butikksjef Ketil Dragsten viser fram ergonomiske datamusen butikken kan tilby.

Alt til kontoret

Skrevet for Kontorspar
04.12.2019 14:10 - OPPDATERT 04.12.2019 14:15

Butikken i Svolvær er store på kontorrekvisita, men visste du at noe av det mest populære butikken selger, er konfekt?

I lokalene treffer jeg butikksjef Ketil Dragsten. Man tenker kanskje ikke på Kontorspar som en utprega julebutikk, men Dragsten forsikrer om at de hvert år har varer inne som er forbundet med jul.

–Julehandelen starter såpass lenge før jul at man blir tatt litt på senga, nesten uansett hvor tidlig du starter å planlegge. Noe av det vi selger er juleduker, lys, og servietter. Vi har også svære ruller med gavepapir. Istedenfor å kjøpe mange små ruller, så kan du hos oss kjøpe en stor, sier Dragsten.

I butikken finner man også et stort utvalg av konfektsjokolade, sjokoladetrøfler, pepperkaker og kjeks.

– Vi har prøvd å ta inn en del sjokolade og godteri, som du ikke nødvendigvis finner overalt. Selv blir jeg ganske lei av å finne den samme sjokoladen alle steder. 

– Fra nå, og fram til 23 desember, så er det hinsides hvor mye sjokolade folk kjøper. Sjokoladesalget vårt har rett og slett økt formidabelt.

Ellers har Kontorspar et bredt utvalg av rekvisitavarer. For eksempel får en kunde kjøpt en penn på veldig mange steder, fordelen med Kontorspar, er at utvalget innenfor hver artikkel, er stort.

–Av penner tilbyr vi rundt 40 forskjellige, og trenger du dispenserservietter, er vi de eneste i Svolvær som tilbyr det. Hos oss finner du mange varer som du ikke får tak i andre steder. 

Har du noen julegavetips?

– Dersom du skal ønske deg noe fra arbeidsgiveren din, så tilbyr vi den perfekte gave. På kontorer i dag er det populært med ergonomisk utstyr, som for eksempel en heve- og senkepult. Det nye er et ergonomisk pekeverktøy til PC-en din. Dette kommer fra merket Mousetrapper, og er en datamus designet for å være mer behagelig enn en ordinær datamus. For dem som sitter mye og jobber, er det uvurderlig. Den fjerner nemlig belastningsskader fra nakke og skuldre.