STORT UTVALG: Ann-Helen Øverjord har en liten butikk, men et stort utvalg av produkter som kan passe under juletreet.

Ann-Helen har julegavetipsene

Skrevet for Svolvær Helsekost
20.12.2018 15:00 - OPPDATERT 04.12.2019 13:21

– Jeg skal vel klare å finne en julegave til de fleste, mener Ann-Helen Øverjord hos Svolvær Helsekost i Sentrumsgården.

Butikken har et bredt utvalg varer – ikke alt helsekost.
– Ulltøfler, sjokolade med og uten sukker, varmeflasker, varmeputer, masse forskjellig te og tekalender, såper, kremer, hudprodukter og ingredienser til disse om man vil lage det selv, nøtter og tørket frukt og ikke minst badstue! ler Ann-Helen.

Radiant infrarøde badstuer er «in» etter oppvisning i NRKs suksess-serie på lørdagene, Side om side.
– Dette er et produkt jeg tar inn på bestilling. Den er liten og lett, og er utformet slik at du kan kle den på deg. Kanskje det er noe til jul for den som har alt, undrer Ann-Helen.

Også spesialprodukter innenfor matlaging finner du hos Svolvær Helsekost. Kokosblomstsukker, norskprodusert steinmalt mel, eplesidereddik er ting Ann-Helen gjerne selger deg.

Økologiske vaskemidler er in i tiden, og er en av de tingene som butikken har et greit utvalg av i hyllene. Hun har tro på en god julehandel, og håper lokalbefolkningen støtter opp om de lokale butikkene.
– Julehandelen er veldig viktig for oss.  Det er mange som handler på nett nå, men det er viktig at alle tenker på oss lokale før de går ut på nett og bestiller. Vi har de varene du trenger, lover hun.