Rainer Solheim ved Extra Svolvær, viser fram noen av medlemskuppene du finner hos Extra

Dagligvarebutikken med det meste

Skrevet for EXTRA Svolvær
04.12.2019 14:40 - OPPDATERT 23.11.2020 13:34

Extra Alti er mer enn en matbutikk, og tilbyr nå det meste til julefeiringa. 

Sentralt plassert ved inngangen til butikken, finner du et bredt utvalg av gaveartikler, servise, stekepanner, lys og grytesett, for å nevne noe. 

–Extra tilbyr det meste til jula, både selve maten, det du trenger til å tilberede julematen, og selvfølgelig gavene. Folk er kanskje ikke klar over at vi tilbyr så mange andre varer, enn bare mat. Dette er noe vi er alene om, blant dagligvarebutikkene her i Svolvær, forteller assisterende butikksjef, Rainer Solheim.

Flere av varene du kan kjøpe hos Extra, er såkalte medlemskupp. Ved jevne mellomrom, får du som medlem nye tilbud. Disse er populære, og går alltid fort unna, i følge Solheim

– Vi starta nettopp en ny runde med medlemskupp, dette er gode tilbud til alle som er Coop-medlemmer. Her kan du virkelig spare penger, når du skal gjøre unna julehandelen. For tida har vi for eksempel et gamingsett, med tastatur, mus og headset, til 399, for de som er medlem. Perfekt gave til tenåringen i huset. Et annet kupp, er et helt kjelesett, i 10 deler, for bare 999 kr. Ellers har vi et stort utvalg ullundertøy, håndklær, gavepapir, bøker, jakker og leker. Med andre ord, butikken har det aller meste til julefeiringa.

Selvsagt har Extra Svolvær et bredt utvalg av matvarer også. Fram mot mot jul, vil du finne alt av mat til julekosen her.

– Av julemat, har vi mandler, marsipan, pinnekjøtt, ribbe, og naturligvis lutefisk. Lutefisken vår må jeg si jeg er stolt av. Vi kan tilby lutefisk av lofotskrei, og den er slik skikkelig lutefisk skal være, nemlig fast og fin.

Nå fram mot jul, vil Extra ha utvida åpningstider, slik at alle kan handle når det passer dem. Hver søndag i desember er det søndagsåpent. Og skulle du glemme deg helt ut, har butikken åpent på julaften også. Stikk innom Extra for en trivelig førjulshandel!