Elsker pakker

Skrevet for HELT
29.11.2020 06:00 - OPPDATERT 09.12.2020 09:30

Hjemme har Hanne Kilvær Eilertsen så smått begynt å pynte litt til jul, i skjul. På butikken derimot, er det nå endelig full julestemning, og spesielt pakking og pynting er noe hun ser like mye frem til hvert eneste år.

- Det er så klart en litt spesiell tid vi er inne i, og har vært igjennom, med karantener og å være ekstra forsiktig. Jeg har likevel veldig god tro på at julen 2020 blir like fin og god som alle de foregående. Vi her på Helt skal i alle fall gjøre vårt for at folk skal komme i den fine stemningen, forteller Hanne Kilvær Eilertsen, daglig leder ved Helt motebutikk i Svolvær.

Julevarene er ankommet, pynten er funnet frem og begynner så smått å finne plass rundt omkring i butikklokalene, og Hanne selv har allerede begynt pakkingen.
- Det er virkelig noe jeg forbinder med denne tiden og som gjør meg i godt humør. Og jeg pakker veldig gjerne inn gavene til kundene også. Skulle det være noen som er bekymret for å gjøre julehandelen, så tilbyr vi nå også hjemkjøring eller drop by pakkehenting her hos oss. Ferdig stilfullt innpakket selvsagt.

Spør gjerne 
Etter mange år i bransjen har hun etter hvert fått ganske god oversikt over hva kundene hennes ønsker og hva de vil gi i gave.
- Det er veldig fint når kundene forteller så mye som mulig om hva de forventer, om det er til seg selv eller noen andre, og i hvilken anledning. Nå i juletiden er det mye gavekjøp, og da er det egentlig best for alle at vi som jobber her får en liten eller stor oversikt over hvem som skal få gaven, og i hvilken sammenheng. Da kan vi nesten garantere en vellykket julaften også.

- Vi har et stort og veldig variert klientell, ettersom vi selger klær til folk i alle aldre. Til denne julen så har vi nå pakket ut alt av julekolleksjoner og det er veldig mye spennende vi har fått inn, på tross av en litt snodig tid for mange, sier Eilertsen.

Hjemkjøring
Vi har en egen hjemmeside: www. helt-lofoten.no hvor man kan se en en del av utvalget.
- Der tilbyr vi hjemkjøring, klikk-og-hent, og pakke i post. Vi har et bredt utvalg av gaveidéer til fornuftige priser med god kvalitet.