Butikksjef på Ringo og Lille Bille: Kristine Fremnes har mange julegavetips å vise fram.

Gøyale julegaver

Skrevet for Ringo ALTI Svolvær
04.12.2019 14:37 - OPPDATERT 11.03.2020 08:34

Hos Ringo og Lille Bille har de fylt opp lagrene før julehandelen
setter inn for fullt.

De to butikkene har flyttet inn i samme lokale. Butikksjef Kristine Fremnes har kontrollen på begge.

–For meg er det viktig at det er to helt forskjellige butikker det dreier seg om. Lille Bille er en frittstående klesbutikk for barn fra 0-16 år. Ringo derimot, er en lekebutikk som er del av en kjede. 

Lekebutikker, er kanskje julegavebutikkene framfor noen. Har du et barn å gi gave til, er det garantert noe fra Ringo som vil falle i smak. Fremnes er ivrig til å vise fram årets julegavenyheter. Det første hun trekker fram, er en fjernstyrt kobraslange med navnet “Naja Cobra”.

– Dette var fjorårets bestselger, og det er ingen tvil om at den vil ta helt av i år også. Nytt for året er at det følger med fjernkontroll, slik at man kan styre den. En gang skremte jeg noen ansatte på senteret, da jeg testet ut kobraen i gangen før åpningstid, ler Fremnes.

En nyhet Fremnes har inne i butikken sin, er såkalte overraskelsesleker, der man ikke vet hva man får.

– Et eksempel jeg har inne er “Scruff a Luvs”. I starten kan det se litt skuffende ut, ettersom det bare er en svær klump. Magien skjer når du vasker den, da omdannes klumpen til en bamse, forteller Fremnes entusiastisk.

I samme lokaler finner man Lille Bille. Klesbutikken for barn inneholder mest klær fra merket Name-it.

– Tidligere var gjerne Name-it litt dyrere enn andre barneklær, og det er kanskje noe folk fortsatt tror. Jeg kan forsikre om at klærne man kan kjøpe hos meg, ikke er noe dyrere enn det man får andre plasser. I tillegg er kvaliteten på disse klærne særdeles god.

Videre er Fremnes tydelig opptatt av at de lokale må støtte opp om det lokale næringslivet. Selv kjøper hun strømmen sin fra en lokal strømprodusent.

–Handler du som kunde lokalt, er det ikke bare bra for butikkene, man bidrar nemlig til å støtte opp om lokalsamfunnet. Handler du på nett, sender du pengene ut av regionen.