Herrenes helter

Skrevet for Bremnes
26.11.2020 06:00 - OPPDATERT 09.12.2020 09:29

- Vi er spente på julehandelen i et spesielt år. Men julegaver skal jo folk ha og vi er optimister og satser på at mange kjøper noe fint til jul – kanskje spesielt i år, forteller Per Bremnes. Han er korrekt førjulsantrukket med skjorte og slips og gleder seg til de kommende ukene.

Sammen med kollega Lill-Berit Nyheim har han gjort klar butikken til jul. Og selvsagt er de med på «Gråpapirdagene» hvor lokale butikker i Svolvær byr på juleutstillinger på god gammel måte – noe som folk har savnet i mange år. Tradisjon rundt julen er noe folk elsker, sier Per som også har opplevd stor positivitet over at firmaet tok tilbake familienavnet tidligere i år. 

Bremnes er Svolværs eneste rendyrkede herrebutikk og kan røpe en del gavetips inn mot denne julen: Bukser og skjorter i cordfløyel er blitt en liten «hit»  - det samme er plagg i grønt. Gensere med høy rullekrage og gensere med en glidelås i halsen er også veldig populært. Til de unge er hettegenserene fra Gant en sikker vinner. En annen ting for de som skal ha noe eksklusivt er at Bremnes er en av 3 forhandlere av det norske jakkemerket ÜBR i nord – også til damene! Flotteste jakkene de noen gang har hatt - ifølge kjøpmannen selv.

Bremnes har også et bredt sortiment av dresser og penklær å tilby – med full sy-service. Og alt tilbehør fra slips til frakker og sko. - Her er erfaringen vår svært viktig, passformen er ofte smalere enn før og det er lett å gjøre feil når man kjøper dress. Kjøp kvalitet - min far brukte å si at man skal legge penger i penklær og sko, det lønner seg sier Per.

I en usikker tid for handelen er kundene gull verdt – i dobbelt forstand. Bremnes satser på trygg handel mot jul med sin beliggenhet på torget. Og de utvider åpningstiden til kl. 19 på hverdager allerede nå. - Det er for å vise at det ikke skal stå på oss for at folk skal få handle i rolige og trygge omgivelser sier Lill-Berit og Per. De ønsker velkommen til butikken som har hatt julehandel på torget siden 1932.