Julefreden senker seg ikke riktig enda

Skrevet for LM Interiør & Helsekost
03.12.2020 06:00 - OPPDATERT 09.12.2020 09:30

Siste forberedelser blir i disse dager unnagjort i et litt småhektisk tempå hos LM Interiørdesign og helsekost. Med sikre hender plasseres nært fårestående gaver til egen bruk, til venner og kjente, ut over hyller pyntet med stilrene farger og mønstre. Høytiden er kommet.

- Vi er nok litt over gjennom-snittet interessert i design, stil, møbler, former og farge, forteller Liss Knedahl ved LM interiør og design.
- Men så kan vi jo si det, at vår store lidenskap er kundene våre sin gode nyhet, og vi er mer enn gjerne behjelpelig med å plukke ut interiør til alt i fra små rom eller sofakrok, til fullinnredning og farge-valg i store hus. Alt er like morsomt for oss, og tilbake-meldingene er udelt positive, sier hun.

Andre året med hushjelp
Butikken som er plassert inne i Sentrumsgården i Svolvær, er inne i sitt andre år, og har i løpet av den siste tiden også fått på plass en fullverdig helsekostbutikk.

-Helsekosten er en del av hele konseptet vårt, som er å skape et helhetlig vekstmiljø for hjem og hus og selvsagt beboerne.

Se for deg å synke ned i en av de flotte stolene vi har her med en deilig kopp te. Det er denne type tanker som har vært drivkraften  bak mye av de varene vi har her inne nå, og spesielt nå frem mot julehøytiden skal det være spesielt fint å tilbringe tiden inne, hjemme, sider hun.

Bugner
Butikken bugner over av pledd, puter, møbler og dufter. Sanseinntrykkene er spennende og de tre damene som styrer skuta fremstår som både svært kunnskapsrike både med hensyn til hva kundene ønsker, og litt ting som de kanskje ikke var klar over at de ønsket, men blir gledelig gjort oppmerksom på det.

- Alt av varer vi har her er nøye plukket ut av oss tre som jobber her. Det er kvalitets-produkter først og fremst fra Skandinavia. I år har vi også fått på plass utebelysning og dekorasjoner. Varme gode lys som innynder til godt og hyggelig besøk i mørketiden. Kanskje sammen med en av te-kalenderne våre hengende på veggen fra første
desember, sier Knedahl.