Vi har en veldig lidenskap for interiør

Skrevet for LM interiør:design
04.12.2019 13:57 - OPPDATERT 11.03.2020 08:36

–Vi har en veldig lidenskap for interiør

Søstrene Liss og Monika Knedal er aktuelle med nyoppstartet interiørbutikk i Sentrumsgården

Den 11. oktober åpnet butikken LM interiør, som spesialiserer seg på interiør og design, og da spesielt småmøbler. I tillegg har butikken et stort utvalg av lamper, kvalitetstepper og ulike krydder og oljer, for å nevne noe. Butikken er stilren, og man merker fort at søstrene har interesse for innredning og design

Fram mot jul kan du kjøpe diverse tekstiler, julekuler, møbler, og et utvalg av økologiske matprodukter fra Add:wise. I tillegg får du Pappelinamatte, Heymat, sitteunderlag og Røros Tweed-pledd, med motiv av Svolværgeita. Dette motivet har vært veldig populært tidligere, og kommer nå i nye farger. Til juletreet tilbyr de julekuler i glass, i spenstige farger som for eksempel oransje. Det er altså fullt mulig gjøre unna litt av julehandelen her.

De siste ukene har kunder i alle aldre vært innom butikken, noe som passer med søstrenes visjon.–Vårt mål er å nå alle kundegrupper. Derfor har vi litt forskjellige varer som passer til ulike målgrupper. Vi er en nisjebutikk, og er ikke en del av en kjede. Derfor står vi fritt til lete etter de varene vi ønsker å ha i butikken selv.Alle som er interessert i interiør og design må bare ta turen innom oss for å ta seg en titt i butikken, sier Monika Knedal.

Allerede har søstrene merka at kunder stiller spørsmål om boliginnredning, og svarer på disse spørsmåla med glede.

Flere ønsker i dag å handle på nett, for å nå ut til disse kundene også, kommer søstrene til å starte opp egen nettbutikk. Å starte butikk er alltid spennende. Begge søstrene ser positivt på framtida.

–Vi ønsker velkommen til en fin opplevelse og hyggelig julehandel!