Hanne Kilvær Eilertsen gleder seg til å pakke ut varene som du kjøper i butikken hennes.

Klær for de fleste

Skrevet av HELT
04.12.2019 13:59 - OPPDATERT 23.11.2020 11:17

HELT Svolvær har både dame og herreklær, som passer til alle aldersgrupper.

Trenger du klær til julebordet, er det til HELT i Sentrumsgården du skal dra.

–Vi har fine kjoler i dansk design, som koster helt ned i 300 kr. For menn, har vi et stort utvalg av rimelige dresser. Og kvaliteten, den er god, sier Hanne Kilvær Eilertsen

I det siste har Eilertsen vært flink til å annonsere den flotte herrekolleksjonen i butikken. Dette har gitt resultater, og hun ser nå at flere gutter tar turen innom butikken.

–Når jeg selger mer gutteklær, kan jeg jo ta inn nye kleskolleksjoner for gutter hyppigere. Det er artig å kunne variere mer på hva jeg tilbyr kundene

Førjulstida nærmer seg for alvor, og i den anledning har Eilertsen begynt å glede seg til å pakke inn gaver.

–Jeg er en sånn person som legger sjela mi i å pakke inn gaver. Blant annet elsker jeg å legge til kuler med godteri, bjeller, og masse forskjellige rare ting. Kanskje det er litt barnslig, men kundene får i det minste en unik handleopplevelse.

Videre forteller Eilertsen at det var ganske tilfeldig at hun starta sin egen klesbutikk.

–Først fikk jeg jobbe to uker i en klesbutikk. Da de to ukene var ferdig, stod jeg uten jobb, men så var det en stilling ledig som butikksjef i en annen klesbutikk. På mirakuløst vis fikk jeg, uten erfaring jobb som butikksjef. Da var eventyret i gang, og siden har jeg jobba i klesbutikk. For litt over 3 år siden overtok jeg denne butikken, og er veldig fornøyd med det.

I klesbutikken finner du et bredt utvalg av ulike klesmerker.

– Fordelen med å tilby så mange forskjellige klesmerker, er at jeg kan velge og vrake i hvilke kleskolleksjoner jeg velger å ta inn. Er det et merke som har en dårlig kolleksjon, dropper jeg den. Jeg er ikke bundet til noen spesielle klesmerker, og det er befriende.

–Til slutt vil jeg komme med et julegavetips. Det jeg vil anbefale i år, til gutt, er boksere fra Comfyballs. Bedre boksere får du ikke!